logo logo تعمیرات یخچال پارس با ما در تماس باشید 021-58941021-91093903

ارور یخچال پارس

comment
دیدگاه و تجربیات شما برای ما ارزشمند است!

شما می توانید با به اشتراک گذاشتن دیدگاه و تجربیات خود در انتهای مقاله ارور یخچال پارس به گفتمان آنلاین با تعمیرکاران آی پی امداد و دیگر کاربران بپردازید.

مشاوره آنلاین

در این مطلب از آی پی امداد قصد داریم علت و نحوه رفع ارور یخچال پارس یا همان کد خطای یخچال پارس را به صورت کامل برای شما شرح دهیم. علت خرابی یخچال پارس معمولا به یکی از قطعات آن بر می گردد. اما موضوع اصلی و مهم در روند تعمیرات یخچال پارس پیدا کردن قطعه معیوب است. در این مقاله با مطالعه انواع کد خطای یخچال پارس از این پس می توانید به راحتی ایرادات این برند را تشخیص دهید.

در صورت نیاز به تعمیر یخچال فریزر می‌توانید از نمایندگی مجاز تعمیر یخچال پارس در محل که توسط نمایندگی تعمیرات لوازم خانگی آی پی امداد ارائه می گردد، بهره‌مند شوید.

کد خطای یخچال پارس

امروزه بسیاری از یخچال فریزرها از سیستم های الکترونیکی برخوردارند. به همین خاطر اگر مشکل و یا ایرادی برای یخچال به وجود بیاید، نمایشگر الکترونیکی کد خطا را به صورت عدد یا حروف انگلیسی نمایش می دهد. معنای این پیام این است که یخچال شما مشکلی دارد و لازم است آن را رفع نمایید. دانستن مفهوم هر کدام از کد خطاها جهت رفع آن امری ضروری است.

به همین دلیل ما در این مقاله لیست کاملی از کد خطاهای یخچال پارس را برای شما عزیزان جمع آوری نمودیم تا بتوانید به سادگی و در صورت نیاز به کمک تعمیرکار به رفع ارور بپردازید. دقت نمایید که در بعضی از مواقع کد ارور، مشکل بزرگی را در یخچال شما گزارش می دهد. بنابراین سریعا به دنبال آگاهی از معنای ارور و رفع عیب آن باشید. دقت کنید که در بعضی از مواقع اشتباه در تعمیر یا تعویض قطعات یخچال ممکن است آسیب های جدی و جبران ناپذیری به یخچال وارد نماید. پس اگر اطلاعات فنی و تخصص در زمینه تعمیرات یخچال پارس ندارید، حتما از یک تعمیرکار مجرب و متخصص کمک بخواهید. در ادامه به لیست کامل علت کد خطا و شرح کامل نحوه عیب یابی error code یخچال فریزر و ساید بای ساید پارس می پردازیم.

ارور یخچال پارس کد خطای AF

ارورعلت ارور
AFسنسور محیطی یخچال خراب است.

نحوه عیب یابی کد خطای AF یخچال پارس به شرح زیر است:

  • سنسور دمای محیطی یخچال برای خرابی یا قطعی بررسی شود.
  • مقدار اهم سنسور را با اهم متر اندازه گیری کنید.
  • قطعات ترمودیسک و ترموفیوز یخچال را بررسی نمایید.
  • ممکن است خرابی از مدار برد کنترل یخچال پارس باشد.

برای جلوگیری از بروز خرابی های بیشتر، یخچال را از پریز برق جدا کنید و با تعمیرکار متخصص تماس حاصل نمایید.

علت ارور EF یخچال پارس

ارورعلت ارور
EFسنسور داخلی اواپراتور یخچال خراب است.

نحوه رفع عیب کد ارور EF یخچال پارس به قرار زیر است:

  • خرابی و یا قطعی سنسور یخچال بررسی شود.
  • مقدار اهم سنسور اواپراتور, با اهم متر اندازه گیری شود.
  • ممکن است خرابی از مدار برد کنترل یخچال پارس باشد.

دلیل کد ارور FF یخچال فریزر پارس

ارورعلت ارور
FFاشکال در سنسور دمای فریزر

نحوه رفع عیب مشکل آلارم و هشدار FF یخچال پارس به شرح زیر است:

  • خرابی و یا قطعی سنسور دمای فریزر بررسی شود.
  • ترموفیوز را نیز لازم است بررسی کرده و در صورت نیاز اقدام به تعویض نمایید.
  • مقدار اهم سنسور دمای فریزر با اهم متر اندازه گیری شود.
  • ممکن است خرابی از مدار برد کنترل یخچال باشد.

برای جلوگیری از بروز خرابی یخچال، بهتر است بلافاصله بعد از مشاهده مشکل پیش آمده، یخچال پارس را از پریز برق جدا کنید  و با تعمیرگاه های مجاز تماس حاصل کرده و از متخصصان حرفه ای در این زمینه کمک بگیرید.

اخطار HI فریزر پارس

ارورعلت ارور
HIوجود دمای بالا در فریزر

نحوه رفع عیب اخطار HI در فریزر پارس به شرح زیر است:

  • دمای بالای ۲۴ درجه سانتی گراد در داخل فریزر باعث ایجاد مشکل و بروز ارور می شود که با تنظیم میزان دمای یخچال و پس از خنک شدن فریزر یخچال به حالت عادی بر می گردد.
  • دمای فریزر را روی -18 درجه تنظیم کنید.
  • در صورتی که دما به حالت عادی برنگشت، مطمئن شوید کمپرسور کمپرس کافی را داشته باشد.
  • در نهایت مطمئن شوید یخچال نیازی به شارژ و گاز نداشته باشد.

ارور یخچال پارس کد خطای (- -) –

ارورعلت ارور
-(- -)علت این ارور خاموشی یخچال از طریق دکمه تنظیم درجه ی یخچال می باشد که در این صورت لامپ داخلی یخچال نیز خاموش است.

در این بخش به بررسی کد خطای یخچال فریزر پارس نوفراست می پردازیم:

ارور یخچال فریزر پارس نوفراست کد خطای FF

ارورعلت ارور
FFخرابی سنسور داخل کابین فریزر

طریقه رفع عیب کد خطای FF یخچال فریزر پارس نوفراست به صورت زیر است:

  • مقدار اهم سنسور با اهم متر اندازه گیری شود و در صورت لزوم تعویض گردد.
  • قطعات ترمودیسک و ترموفیوز نیز لازم است حتما بررسی شده و در صورت نیاز تعویض شود.
  • سیم کشی یخچال توسط فرد متخصص بررسی شود.
  • مدار برد کنترل یخچال، توسط متخصص مربوطه بررسی شود.

ارور یخچال فریزر پارس نوفراست کد خطای DF

ارورعلت ارور
DFخرابی سنسور اواپراتور

رفع عیب کد خطای DF یخچال فریزر پارس نوفراست به شرح زیر است:

  • خرابی سنسور اواپراتور بررسی شود.
  • مقدار اهم سنسور، به وسیله اهم متر اندازه گیری شود.
  • سنسور اواپراتور در صورت نیاز تعویض شود.
  • سیم کشی های مرتبط با سنسور اواپراتور توسط کارشناس بررسی گردد.
  • مدار برد کنترل یخچال فریزر بررسی شود.

هشدار یا آلارم کد خطای HI یخچال نوفراست پارس

ارورعلت ارور
HIوجود دمای بالا در فریزر

رفع عیب مشکل هشدار یا آلارم کد خطای HI یخچال فریزر پارس نوفراست:

  • دمای بالای ۲۴ درجه سانتی گراد در داخل فریزر باعث ایجاد مشکل و بروز ارور می شود که با تنظیم میزان دمای یخچال و پس از خنک شدن فریزر یخچال به حالت عادی بر می گردد.
  • در صورت عدم سرما در فریزر بررسی کنید کمپرسور کمپرس کافی را داشته باشد.
  • پس از آن به بررسی شارژ و گاز یخچال بپردازید.
  • ممکن است اشکال از سوراخ شدن لوله گاز یخچال باشد.
  • همچنین ممکن است درب فریزر در مدت زمانی طولانی باز مانده باشد یا لاستیک دور درب آن خراب شده باشد که لازم است بررسی شود.

علت کد ارور LO یخچال فریزر پارس

ارورعلت ارور
LOاشکال در دمای داخل کابین فریزر

رفع عیب کد ارور LO یخچال فریزر پارس نوفراست:

  • ممکن است تنظیم درجه یخچال بهم ریخته و دچار مشکل شده باشد.
  • در این مورد دمای کابین فریزر از (۳۳-) درجه سردتر شده است.
  • این اشکال می تواند از ازدیاد شارژ و گاز در یخچال به وجود آمده باشد.

در این بخش به بررسی کد خطای یخچال فیرزر پارس سه دکمه، چهار دکمه و شش دکمه می پردازیم:

ارور یخچال فریزر پارس سه دکمه، چهار دکمه و شش دکمه کد خطای PO

ارورعلت ارور
POخرابی سنسور داخل کابین فریزر

رفع عیب کد خطای PO یخچال فریزر پارس سه دکمه، چهار دکمه و شش دکمه:

  • مقدار اهم سنسور با اهم متر اندازه گیری شود و در صورت لزوم تعویض گردد.
  • سیم کشی های مرتبط با یخچال بررسی شود.
  • قطعات ترمودیسک و ترموفیوز را بررسی کنید و در صورت نیاز اقدام به تعویض آن ها نمایید.
  • مدار برد کنترل یخچال توسط کارشناس مربوطه بررسی گردد.

ارور یخچال فریزر پارس سه، چهار و شش دکمه کد خطای PC

ارورعلت ارور
PCاتصال کوتاه سنسور داخل کابین فریزر

رفع عیب کد خطای PC یخچال فریزر پارس سه دکمه، چهار دکمه و شش دکمه:

  • سیم کشی های مرتبط با سنسور داخلی کابین فریزر بررسی شوند.
  • اگر اتصال کوتاه در سنسور داخل کابین فریزر رخ دهد، لازم است سنسور را تعویض نمایید.
  • مدار برد کنترل یخچال توسط فرد متخصص مورد آزمایش و بررسی قرار گیرد.

ارور یخچال فریزر پارس سه دکمه، چهار دکمه و شش دکمه کد خطای HI

ارورعلت ارور
HIوجود دمای بالا در فریزر

رفع عیب کد خطای HI یخچال فریزر پارس سه دکمه، چهار دکمه و شش دکمه:

  • دمای بالای ۲۴ درجه سانتی گراد در داخل فریزر باعث ایجاد مشکل و بروز ارور می شود که با تنظیم میزان دمای یخچال و پس از خنک شدن فریزر یخچال به حالت عادی بر می گردد.
  • در صورت خنک نکردن یخچال بررسی کنید کمپرسور کمپرس کافی را داشته باشد.
  • پس از آن به بررسی شارژ و گاز یخچال بپردازید.
  • ممکن است اشکال از نشتی شارژ و گاز باشد.
  • همچنین ممکن است درب فریزر در مدت زمانی طولانی باز مانده باشد یا لاستیک دور درب آن خراب شده باشد که لازم است بررسی شود.

ارور یخچال فریزر پارس سه دکمه، چهار دکمه و شش دکمه کد خطای LO

ارورعلت ارور
LOدمای داخل کابین فریزر دچار مشکل شده است.

رفع عیب کد خطای LO یخچال فریزر پارس سه دکمه، چهار دکمه و شش دکمه:

  • ممکن است تنظیم دمای داخلی کابین فریزر، بهم ریخته و دچار مشکل شده باشد.
  • در این مورد دمای کابین فریزر از (۳۳-) درجه سردتر شده است.
  • این اشکال می تواند از شارژ بیش از حد گاز یخچال به وجود آمده باشد.

مراحل عیب یابی و رفع ارور یخچال پارس

اولین گزینه برای شناخت و عیب یابی ارور یخچال پارس، مراجعه به دفترچه راهنمای دستگاه است. اما اگر به دلایلی مانند قدیمی بودن یخچال، دفترچه دستگاه در دسترس نباشد، با استفاده از نکات ارائه شده در این مقاله به راحتی می توانید یخچال خود را عیب یابی و رفع عیب نمایید. پس از مشاهده کد ارور یخچال فریزر پارس بهتر است معنای کدهای خطا را مشاهده کنید تا نسبت به عملکرد هریک از اجزای یخچال و علت ایراد به وجود آمده اطلاعات بیشتری کسب نمایید.

با شناخت این موارد در صورت وجود ایرادات جزئی می توانید خودتان آن ها را برطرف کنید. در صورتی که ارور ایجاد شده مربوط به قسمت های اصلی یخچال است و از دانش فنی برای تعمیر آن برخوردار نیستید، می توانید از تکنسین های حرفه ای نمایندگی تعمیرات یخچال پارس در آی پی امداد کمک بگیرید.

نحوه برطرف کردن کد اخطار یخچال پارس در منزل به چه صورت است؟

یخچال مانند سایر لوازم خانگی به گونه ای طراحی شده است که به هنگام بروز هرگونه اختلال، پیش از آن که خرابی های بیشتری ایجاد شود، سریعا به شما هشدار خواهد داد. مدل های مختلف یخچال پارس نیز به این سیستم مجهز هستند و مشکل دستگاه را به شما اطلاع خواهند داد. اگرچه برطرف کردن کد اخطار یخچال پارس در منزل نیاز به اقدام خاصی ندارد، اما اگر به هنگام انجام این کار کوچک ترین خطایی از سوی شما صورت گیرد، ممکن است خسارات بیشتری به یخچالتان وارد شود.

از این رو می توان گفت بررسی برخی از ارورهای یخچال پارس امر ساده ای نیست و نیاز به تخصص دارد. اما اطلاع پیدا کردن از معنای این ارورها می تواند به رفع برخی از آن ها به شما کمک نماید. از این رو اگر قادر به رفع ارور یخچال پارس خود نیستید، بهتر است از یک تکنسین متخصص کمک بگیرید.

نتیجه گیری در مورد ارورها و خطاهای یخچال پارس

در این مقاله سعی کردیم به طور کامل ارورها و خطاهای یخچال پارس را برای شما شرح دهیم. هر چند با استفاده از این ارورها شما به راحتی می توانید نسبت به بررسی مشکلات یخچال فریزر پارس خود اقدام کنید اما برای تعمیر بسیاری از آنها نیاز به ابزار مناسب و تعمیرکار حرفه ای خواهید داشت.

3.9/5 - (29 امتیاز)

در بحث و گفتگوی این مقاله شرکت کنید!

کاربر عزیز لطفا قبل از ارسال دیدگاه حتما به نکات زیر توجه نمایید:
  • سوال شما توسط تعمیرکاران آی پی امداد پاسخ داده می شود.
  • لطفاً سوال خود را با جزئیات کامل مطرح کنید تا بتوانیم بهترین راهنمایی را به شما ارائه دهیم.
  • در صورتی که ایمیل خود را صحیح وارد نمایید، بعد از پاسخ از طریق ایمیل به شما اطلاع رسانی خواهد شد.
  • در صورتی که شماره موبایل خود را وارد نمایید، بعد از پاسخ از طریق پیامک به شما اطلاع رسانی خواهد شد.
در بحث‌ پیرامون این مقاله شرکت کنید!
دیدگاه خود را وارد کنید
نام خود را وارد کنید
در صورتی که ایمیل ندارید، لطفاً ایمیل "test@ipemdad.com" را وارد کنید. ایمیل خود را وارد کنید ایمیل وارد شده صحیح نیست
  • مریم
    19 آگوست 2026

    سلام خسته نباشید یخچال پارس ارور Loمیدهد وقتی از محافظ درش میاریم دوباره ان را بلافاصله ب برق میزنیم کار میکند .الان هرشب این خطا را میدهد مشکلش چیه

    • آی پی امداد در پاسخ به دیدگاه مریم
      20 آگوست 2026

      درود مریم عزیز 😌🔍 ارور Lo در یخچال پارس که هر شب ظاهر میشه و با قطع و وصل کردن برق موقتا برطرف میشه، میتونه به یکی از این موارد مربوط باشه:⚡ نوسان یا افت ولتاژ برق، مخصوصا اگر خطا بیشتر شب‌ها اتفاق میفته. 🌡️ مشکل سنسور دما یا اتصالات اون. 🔧 ایراد در برد کنترل یا تغذیه برد. 🧊 در بعضی موارد هم پایین اومدن غیرعادی دمای یکی از قسمت‌ها میتونه باعث نمایش خطا بشه.🛠 راه‌حل: 🔹 فعلا دستگاه رو مستقیما بدون محافظ روشن نکنید؛ چون اگر مشکل از نوسان برق باشه، ممکنه به برد آسیب بیشتری وارد بشه. 🔹 اگر محافظ قدیمی یا معیوبه، خود محافظ هم باید بررسی یا تعویض بشه. 🔹 اگر با قطع و وصل برق خطا موقتا رفع میشه ولی هر شب برمیگرده، احتمالا نیاز به تست برد و سنسورها وجود داره و بهتره صرفا با ریست کردن ادامه ندید.👨‍🔧 اگر خطا ادامه داشت، آی‌پی امداد میتونه یخچال پارس رو تخصصی عیب‌یابی کنه و ولتاژ، محافظ، سنسورها، سیم‌کشی و برد کنترل رو بررسی کنه.

  • علیرضا صبوری
    19 آگوست 2026

    سلام خسته نباشید ،یخچال پارس ارور E9میزند وقتی در یخچال رو باز میکنیم وبعد میبندیم بعد از چند دقیقه شروع به بوق زدن میکند کد بالا هم روی نمایشگر هست و علامت در باز یخچال هم روی نمایشگر هست علتش چیه؟

    • آی پی امداد در پاسخ به دیدگاه علیرضا صبوری
      19 آگوست 2026

      درود علیرضا عزیز 😌🔍 احتمالا دستگاه بسته شدن در رو درست تشخیص نمیده. مشکل میتونه از مگنت/سنسور درب، میکروسوئیچ یا تنظیم نبودن درب باشه.🛠 راه‌حل: 🔹 اول بررسی کنید درب کاملا چفت میشه و چیزی مانع بسته شدنش نیست. 🔹 لاستیک دور درب رو هم بررسی کنید که پارگی یا تغییر شکل نداشته باشه. 🔹 اگر درب کاملا بسته هست ولی علامت درِ باز همچنان میمونه، احتمال خرابی سنسور تشخیص درب یا سیم‌کشی اون بیشتره. 🔹 بهتره در این شرایط یخچال رو مدام ریست نکنید؛ چون باید علت خطا مشخص بشه.👨‍🔧 اگر مشکل ادامه داشت، آی‌پی امداد میتونه یخچال پارس رو عیب‌یابی و سنسور درب، سیم‌کشی، برد و وضعیت بسته شدن درب رو بررسی کنه تا علت بوق و خطای E9 دقیق مشخص بشه و فقط در صورت نیاز قطعه تعویض بشه.

  • زهرا محمدی
    10 آگوست 2026

    سلام ما فریزر سه دکمه پارس داریم یک سال پیش سنسورش تعویض شده از اون موقع به بعد روزی چند بار ازش یه صدای تق بلند میاد بعدش چراغ آلارامش روشن خاموش میشه . دوبار هم تعمیرکار اومده دیده میگه مشکل خاصی نداره . ممنون میشم کمکم کنید

    • آی پی امداد در پاسخ به دیدگاه زهرا محمدی
      10 آگوست 2026

      درود خانم محمدی 😌🔍 احتمال داره موضوع به سیستم دیفراست، سنسور یا اتصالاتش مربوط باشه. ⚠️ اون صدا به‌تنهایی همیشه نشونه خرابی نیست؛ گاهی صدای انبساط و انقباض قطعات پلاستیکی و لوله‌های داخل فریزر موقع تغییر دماست. ولی وقتی بعدش آلارم هم فعال میشه، بهتره جدی‌تر بررسی بشه.موارد محتمل‌تر: ✅ سنسور تعویض‌شده مشخصات یا مقاومت مناسب مدل رو نداره. ✅ سوکت یا سیم‌های سنسور اتصال ضعیف یا قطع‌ووصلی دارن. ✅ سنسور دما عدد اشتباه به برد میده و باعث فعال شدن آلارم میشه. ✅ اواپراتور بیش از حد برفک میزنه و هنگام دیفراست صدا ایجاد میشه. ✅ در بعضی موارد هم صدای تق میتونه از رله یا راه‌اندازی کمپرسور باشه و باید بررسی بشه.🛠 راه‌حل: 🔹 اگر دوباره تعمیرکار میاد، فقط به تست ظاهری اکتفا نکنه؛ بهتره مقاومت سنسور در دمای واقعی، سوکت و سیم‌کشی تا برد اندازه‌گیری بشه. 🔹 دقت کنید آلارم دقیقا چه زمانی روشن میشه؛ مثلا همزمان با روشن شدن کمپرسور، هنگام خاموش شدنش یا بعد از چند ساعت کار. 🔹 اگر داخل فریزر برفک ضخیم و غیرعادی میبینید، حتما سیستم دیفراست و المنت هم بررسی بشه.⚠️ اگر صدای تق از قسمت پشت و نزدیک کمپرسور میاد و همراهش کمپرسور قطع و وصل میشه، موضوع میتونه به رله استارت یا اورلود کمپرسور مربوط باشه و بهتره ادامه استفاده طولانی‌مدت نداشته باشید. 👨‍🔧 اگر مشکل همچنان باقی موند، میتونید از خدمات تخصصی آی‌ پی امداد هم کمک بگیرید تا سنسور، مدار دیفراست و سیستم استارت کمپرسور دقیق بررسی بشن.

  • مرتضی
    28 جولای 2026

    سلام فریزر پارس داریم دما از 18-میاد بالا و تا 0 یا مثبت 4 و متغیر هس و صدای آلارم میده و بعد مدتی مدام برمیگرده روی دما تنظیم شده و چند روز از برق کشیدم اما متاسفانه همچنان همین طور دما تغییر میکنه ولی مواد غذایی یخ هس و اصلا مشکلی مواد غذایی نداره و چندین تعمیرکار هم آوردم تشخیص ندادند مشکل از کجا هست؟؟؟ ممنونم از راهنمایی شما

    • آی پی امداد در پاسخ به دیدگاه مرتضی
      28 جولای 2026

      درود مرتضی عزیز 😌🔍 با توضیحی که دادی، احتمال زیاد مشکل از سیستم اندازه‌گیری یا کنترل دما هست، نه اینکه فریزر واقعا از سرما افتاده باشه.رایج‌ترین علت‌ها: ✅ خرابی یا نیمه‌خرابی سنسور دمای فریزر ✅ ایراد در سیم‌کشی یا سوکت سنسور ✅ خرابی برد الکترونیکی و نمایش اشتباه دما ✅ در موارد کمتر، یخ زدن یا اتصال نامناسب سنسور به اواپراتور🛠 راه‌حل: 🔹 اگر امکانش هست، دمای واقعی داخل فریزر رو با یک دماسنج مستقل اندازه بگیر. اگر دماسنج همچنان حدود ۱۸- رو نشون میده ولی نمایشگر بالا و پایین میشه، مشخصه که مشکل از سنسور یا برده. 🔹 چون چند تعمیرکار هم نتونستن ایراد رو پیدا کنن، ازشون بخواه مقاومت سنسور NTC رو در دماهای مختلف اندازه بگیرن و با جدول استاندارد پارس مقایسه کنن. 🔹 همچنین اتصالات سنسور تا برد هم باید از نظر قطعی یا سولفاته شدن بررسی بشه.❌ اگر مواد غذایی سالم و یخ‌زده هستن، فعلا کمپرسور احتمالا وظیفه خودش رو انجام میده؛ بنابراین بدون تست، تعویض کمپرسور یا شارژ گاز منطقی نیست. 👨‍🔧 با توجه به اینکه سرمای واقعی فریزر حفظ شده ولی فقط نمایشگر و آلارم رفتار غیرعادی دارن، احتمال خرابی سنسور دما یا برد از همه بیشتره. بهتره این دو بخش تخصصی توسط تکنسین آی‌پی امداد بررسی بشن.

      • مرتضی در پاسخ به دیدگاه آی پی امداد
        09 آگوست 2026

        باسلام وتشکر راجع به فریزر پارس با دماسنج اندازه‌گیری کردم حدود یک تا دو درجه با نمایشگر یخچال تفاوت داشت متاسفانه الان دما تا 17هم بالا میره و جدیدا یخ مواد غذایی آب میشه و بعد از چندین ساعت کار کردن برمیگرده رو منفی و یخ میزنه و این کار مدام تکرار میشه و باتوجه به اینکه تو شهرستان کوچک هستیم تعمیرکار خیلی ماهر هم نیست اگر راهنمایی کنید ممنون میشم باتشکر

        • آی پی امداد در پاسخ به دیدگاه مرتضی
          09 آگوست 2026

          درود مرتضی عزیز 😌🔍 با توضیح جدیدی که دادید، موضوع دیگه فقط اختلاف یکی‌دو درجه‌ای نمایشگر و دماسنج نیست و نشون میده دستگاه سرمایش رو به‌ صورت مقطعی از دست میده.علت‌ها: ✅ رله استارت یا اورلود کمپرسور؛ ممکنه کمپرسور گاهی نتونه روشن بشه و بعد از سرد شدن دوباره راه بیفته. ✅ ترموستات/سنسور دما یا برد؛ ممکنه فرمان روشن شدن کمپرسور رو به‌موقع صادر نکنه. ✅ داغ شدن بیش از حد کمپرسور و عمل کردن اورلود؛ در این حالت کمپرسور مدتی خاموش میمونه و بعد از خنک شدن دوباره شروع به کار میکنه. ✅ اگر کمپرسور در زمان بالا رفتن دما یکسره کار می‌کنه ولی سرمای کافی تولید نمیکنه، اونوقت کمبود گاز، گرفتگی مدار یا ضعف کمپرسور هم باید بررسی بشه.🛠 چطور بدون تعویض بی‌دلیل قطعه تشخیص بدید؟ 🔹 دفعه بعد که دما بالا رفت و مثلا به +۱۰ یا +۱۷ رسید، گوش کنید ببینید کمپرسور کار میکنه یا کاملا ساکته. 🔹 اگر کمپرسور ساکته ولی چراغ و نمایشگر روشنه، بیشتر باید سراغ ترموستات/سنسور، برد، رله استارت و اورلود رفت. 🔹 اگر صدای وزوز میده ولی راه نمیفته، رله استارت، اورلود یا خود کمپرسور خیلی مشکوکه. 🔹 اگر کمپرسور یکسره کار میکنه ولی دما بالا میره، احتمال مشکل در مدار سرمایش، گاز، گرفتگی یا ضعیف شدن کمپرسور بیشتر میشه.💡 یه نکته مهم دیگه: وقتی دستگاه دوباره شروع به سرد کردن میکنه، ببینید کمپرسور خیلی داغ شده یا نه. اگر بدنه کمپرسور بیش از حد داغه و بعد از مدتی خودش خاموش میشه و چند ساعت بعد دوباره راه میفته، احتمال عملکرد اورلود به‌علت داغ شدن کمپرسور جدی‌تره.

  • مهدی
    11 جولای 2026

    سلام علیکم فریز پارس دارم ۳ تا دکمه داره جدید هم هست قدیمی نیست ارور lo داده و چشمک میزنه نمیدونم چیکار کنم و دمای داخل کمی پایین اومده و وسایل داره آب میشه تروخدا جواب بدید ممنون

    • آی پی امداد در پاسخ به دیدگاه مهدی
      11 جولای 2026

      درود مهدی عزیز 😌🔍 ارور LO روی فریزرهای پارس یعنی دمای فریزر از حد استاندارد بالاتر رفته و دستگاه نتونسته سرمای کافی تولید کنه. چون گفتی مواد غذایی هم دارن آب میشن، یعنی باید سریع علت بررسی بشه.علت: ❄️ درب فریزر کامل بسته نشده یا لاستیک دور درب نشتی داره. ⚙️ کمپرسور یا فن فریزر درست کار نمیکنه. 🧊 اواپراتور برفک سنگین زده و جلوی گردش هوای سرد رو گرفته. 🔌 برد یا سنسور دمای فریزر دچار مشکل شده.🛠 راهکار: ✅ اول مطمئن شو درب فریزر کامل بسته میشه و چیزی جلوی بسته شدنش نیست. ✅ گوش کن ببین صدای موتور و فن میاد یا نه. ✅ اگه موتور یکسره کار میکنه ولی سرما نداری، احتمال کمبود گاز یا مشکل سیستم سرمایش وجود داره. ❌ تا حد امکان درب فریزر رو کمتر باز کن تا مواد غذایی بیشتر گرم نشن.👨‍🔧 اگه ارور همچنان چشمک میزنه و دمای فریزر پایین نمیاد، هرچه زودتر از خدمات تخصصی آی‌پی امداد کمک بگیر تا کمپرسور، سنسور دما، برد و سیستم سرمایش دستگاه عیب‌یابی و تعمیر بشه.

  • فریبا
    28 ژوئن 2026

    سلام.فریزر قبلا فقط با باز شدن درب دما رو نشون میداد الان F1نشون میده چند ثانیه دمارو نشون میده چند ثانیه F1 نمیدونم نشانگر چیه دفترچه شم خوندم چیزی نفهمیدم میشه راهنمایی کنید

    • آی پی امداد در پاسخ به دیدگاه فریبا
      28 ژوئن 2026

      درود فریبا خانم 😌🔍 اگر فریزر پارس به‌ صورت یک‌درمیون چند ثانیه دما و چند ثانیه ارور F1 رو نمایش میده، این ارور به خرابی سنسور دمای فریزر یا اختلال در مدار سنسور مربوط میشه.🌡️ خرابی سنسور دمای فریزر 🔌 شل شدن یا قطعی سوکت و سیم‌کشی سنسور 🧠 ایراد در برد الکترونیکی (در موارد کمتر)🛠 راه‌حل: 🔌 فریزر رو حدود ۱۰ تا ۱۵ دقیقه از برق بکش و دوباره وصل کن تا برد ریست بشه. ❄️ بررسی کن که آیا فریزر هنوز سرمای طبیعی داره یا خیر. 👀 اگر بعد از ریست همچنان F1 نمایش داده میشه، سنسور و اتصالات اون باید بررسی و در صورت نیاز تعویض بشن.❗چون گفتی دما و F1 به‌صورت متناوب نمایش داده میشن، این نشون میده برد هنوز اطلاعاتی از سنسور دریافت می‌کنه، اما عملکرد سنسور یا مدارش دچار اختلال شده و نیاز به بررسی داره. 👨‍🔧 اگر با ریست کردن مشکل برطرف نشد، بهتره سنسور دما و برد توسط تکنسین‌های آی‌ پی امداد بررسی بشه تا علت دقیق مشخص و برطرف بشه.

  • مهدیه
    20 ژوئن 2026

    سلام. یخچال من چندساعت از طریق دکمه ها خاموش بود،بعدروسنش کردم. الان خنک هست ولی لامپ نمایشگرش به جای اینکه سبزباشه نارنجیه. روی،4هم هست. دلیلش چیه؟

    • آی پی امداد در پاسخ به دیدگاه مهدیه
      20 ژوئن 2026

      درود مهدیه عزیز 😌دستگاه وارد حالت هشدار یا تنظیمات خاص شده، نه اینکه لزوما خرابی جدی داشته باشه 🔍دلایل: ⚙️ فعال شدن حالت Eco یا Vacation بعد از خاموش/روشن کردن 🌡 بالا بودن موقت دمای داخل یخچال بعد از استارت مجدد 🧠 باقی موندن حافظه خطا یا حالت هشدار روی برد 🔌 نوسان لحظه‌ای برق هنگام روشن کردن دوباره دستگاه 💡 تغییر وضعیت عملکرد کمپرسور (در حال رسیدن به دمای تنظیمی)🛠 راه‌حل: 🔁 یک بار دکمه‌های تنظیم دما رو چک کن و از حالت‌های خاص (Eco / Vacation) خارجش کن 🔌 یخچال رو 5 تا 10 دقیقه از برق بکش و دوباره وصل کن (ریست ساده) 📊 چند ساعت صبر کن ببین رنگ چراغ به حالت عادی برمیگرده یا نه 🌡 مطمئن شو دمای داخل واقعا نرماله (حدود 3 تا 5 درجه برای یخچال) ⚠️ اگر چراغ نارنجی ثابت موند و با وجود سرمای خوب تغییر نکرد، ممکنه سنسور نمایش یا برد خطا ذخیره کرده باشه👨‍🔧 اگر بعد از ریست همچنان روی نارنجی موند، بهتره از خدمات آی‌ پی امداد استفاده کنی تا برد و سنسورها دقیق بررسی بشن.

  • علی
    10 ژوئن 2026

    سلام وقت بخیر، یخچال پارس دارم ، بعضی وقت ها بی دلیل شروع به آلارم زدن میکنه ، خیلی وقت ها هم به محض اینکه در رو باز میکنیم آلارم میده ، روی نمایشگر هم کد HE نوشته میشه ، گاهی هم صدای بدی میده که نمیدونم از موتور هست یا از فن

    • آی پی امداد در پاسخ به دیدگاه علی
      10 ژوئن 2026

      درود علی عزیز 😌🔍 کدی که گفتی (HE) به‌همراه آلارم و صداهای غیرعادی به مشکل دما یا سیستم هشدار و گردش هوا مربوطه، نه صرفا درب.🔧 علت‌ها: 🔹 بالا رفتن غیرعادی دمای داخل یخچال 🔹 خرابی سنسور دما یا ارسال اطلاعات اشتباه به برد 🔹 مشکل در فن داخلی و نرسیدن سرما به کابین 🔹 باز ماندن جزئی درب یا خرابی لاستیک دور درب 🔹 اختلال در برد یا سیستم آلارم🛠 راهکار: ✅ مطمئن شو درب کامل کیپ میشه و لاستیک‌ها سالمه ✅ صدای فن داخل یخچال رو چک کن ببین یکنواخت کار میکنه یا نه ✅ یک بار دستگاه رو 10 دقیقه از برق بکش و دوباره روشن کن ✅ داخل یخچال رو زیاد پر نکن که جلوی گردش هوا گرفته نشه💡 اون صدای بدی هم که گفتی اگر همراه با آلارمه، خیلی وقت‌ها از فن یا یخ‌زدگی اطراف اواپراتور میاد، نه موتور اصلی👉 اگر آلارم و کد ادامه داشت، بهتره از خدمات آی‌پی‌امداد استفاده کنی تا تکنسین سنسور دما، فن و برد رو دقیق بررسی کنه 👨‍🔧

  • Fati
    01 ژوئن 2026

    سلام وقتتون بخیر 🌹 من یخچال فریزر پارس دارم ضد برفک هست و سه دکمه داره خوب کار می کرد از برق کشیدمش دماش تا منفی 4 می‌ره و همش صفر و یک و منفی یک میشه و دخلش بالاش برفک زده لطفاً راهنمایی کنید 🌹

    • آی پی امداد در پاسخ به دیدگاه Fati
      02 ژوئن 2026

      درود دوست عزیز 😌🔍 این حالتی که گفتی نشونه اینه که سیستم دیفراست درست کار نمیکنه.علت‌ها: ❄️ خرابی المنت دیفراست (یخ‌زدایی انجام نمیشه و برفک جمع میشه) 🌡️ خرابی سنسور دیفراست و اشتباه تشخیص دادن دما ⏱️ مشکل در تایمر یا برد دیفراست 🚫 یخ‌زدگی اواپراتور که باعث اختلال در گردش هوا شده ⚡️ قطع و وصل شدن سیکل سرمایش به خاطر برفک سنگین🛠 راهکار: ✅ یه بار یخچال رو کامل ۲۴ ساعت از برق بکش تا کامل یخ‌ها آب بشه 🧼 بعد از روشن کردن ببین دوباره برفک از همون بالا شروع میشه یا نه 🌬 مطمئن شو فن داخل فریزر درست کار میکنه و هوا رو می‌چرخونه ⚠️ اگر دوباره سریع برفک زد، یعنی مشکل از سیستم دیفراست (المنت یا سنسور) هست💡 این مشکل با تنظیم دما حل نمیشه و معمولاً باید سیستم دیفراست بررسی یا تعمیر بشه 👨‍🔧 پیشنهاد می‌کنیم از خدمات آی‌پی امداد استفاده کنی تا المنت، سنسور و برد کامل تست و رفع ایراد بشه.

  • رضا
    30 می 2026

    سلام وقت بخیر فریزر نوفراست پارس مدام چراغ نارنجی چشمک میزنه و دماش بالا میره مثلا از ۱۸- کم کم میاد رو ۹- یا ۸- و ثابت میمونه همه چیش کار میکنه فقط مدام چراغ نارنجی چشمک میزنه و بیشتر وقتا یهو آلارم میده بوق میزنه مدام. ۲۴ ساعت خاموشش کردم اما بازم دماش از ۹-پایینتر نمیره با اینکه دما رو دستی رو ۲۲-میزارم اما رو ۹- که میرسه ثابت میشه و پایینتر نمیره قبلا اینجوری نبود

    • آی پی امداد در پاسخ به دیدگاه رضا
      30 می 2026

      درود رضا عزیز 😌دستگاه به دمای تنظیم‌شده نمیرسه و آلارم افزایش دما فعال شده.دلایل: ⚠️ کمبود گاز مبرد یا نشتی گاز ⚙️ ضعیف شدن کمپرسور و کاهش توان سرمایش 🧊 یخ‌زدگی اواپراتور یا اختلال در سیستم دیفراست 💨 خرابی فن اواپراتور و نرسیدن سرما به همه قسمت‌ها 🌡 خرابی سنسور دما یا برد کنترل در موارد کمترراهکار: 🔊 ببین کمپرسور تقریبا یکسره کار میکنه یا مدام خاموش و روشن میشه 💨 صدای فن داخل فریزر رو چک کن که به‌ درستی کار کنه 🚪 لاستیک دور درب رو بررسی کن که کاملا کیپ باشه 📦 مواد غذایی رو از جلوی دریچه‌های گردش هوا کنار بزن⚠️ نکته مهم: اینکه بعد از ۲۴ ساعت خاموش بودن هم دما از ۹- پایین‌تر نمیاد، احتمال یخ‌زدگی مسیر رو کمتر میکنه و بیشتر به کمبود گاز، ضعف کمپرسور یا مشکل در سیستم سرمایش اشاره داره.👨‍🔧 بهتره از خدمات آی‌پی امداد استفاده کنی تا تکنسین فشار گاز، عملکرد کمپرسور و سیستم دیفراست رو دقیق بررسی کنه؛ چون ادامه کار در این شرایط میتونه به کمپرسور فشار بیشتری وارد کنه.

  • مصطفی نجاتبخش
    14 می 2026

    سلام استاد فریزر سه دکمه داریم دمای آن تا _۱۶ درجه میاد ولی off نمیکنه علت چیه البته ۲۴ ساعت کشیدم درست نشد ممنون میشم راهنمایی کنید

    • آی پی امداد در پاسخ به دیدگاه مصطفی نجاتبخش
      14 می 2026

      درود مصطفی عزیز 😌این مسئله یعنی سیستم سرما رو تامین میکنه اما ترموستات فرمان قطع رو نمیده. این حالت باعث مصرف برق بالا و داغ شدن بیش‌ازحد موتور میشه.دلایل: 🔧 خرابی ترموستات 🌡️ ضعف سنسور دما (در مدل‌های دیجیتال/الکترونیکی) ⚙️ مشکل در کنتاکتور یا رله استارت 🚫 نشتی هواراهکار: ✅ تست ترموستات: سیم‌های ترموستات رو از هم جدا کن (در حالت خاموش). اگر کمپرسور قطع شد، ترموستات خرابه و باید تعویض بشه. ✅ بررسی رله استارت: رله استارت (قطعه پلاستیکی کنار کمپرسور) رو در بیار و تکان بده. اگر صدا میده یا بوی سوختگی میده، تعویضش کن. ✅ بروزرسانی دما: مطمئن شو که درجه دما روی حداکثر (سردترین حالت) تنظیم نشده که فشار بی‌دلیل به موتور بیاد.تعویض ترموستات یا بررسی رله استارت کار ساده‌ایه ولی نیاز به دقت داره و بهتره از خدمات آی پی امداد استفاده کنی 👨‍🔧

  • وفا
    06 می 2026

    عرض ارادت یخچال دوقلوی پارس نوفراست بعضی وقتا خطای dnمیده بعضی وقتا Hi میده باید هر دفعه از برق در بیارم تا درست بشه چند روز بعد دوباره خطا میده اکثرنHi بعضی وقتا dn هم فریزر هم یخچال دوتاشون خطا میدن هر بار یکیشون

    • آی پی امداد در پاسخ به دیدگاه وفا
      06 می 2026

      درود وفا عزیز 😌خطاهای DN و HI در یخچال‌های نوفراست، نشون‌دهنده‌ی اختلال در سیستم سرمایش یا سنسورهاست. اینکه با ریست از برق درست میشه اما برمیگرده، یعنی یک قطعه ضعیف شده و گاهی قطع و وصل میکنه.دلایل: 🌡️ خرابی سنسورهای دما 🚪 مشکل در درب یا لاستیک دور درب 🔋 ضعیف شدن گاز یا نشتی جزئی ⚡️ مشکل در برد فرمانراهکار: ✅ لاستیک دور درب‌ها رو چک کن؛ مطمئن شو کاملاً سالم و چسبنده هستن و هوا عبور نمیکنه. ✅ مطمئن شو داخل یخچال و فریزر بیش از حد شلوغ نیست و دریچه‌های هوا بسته نشدن. ✅ یخچال رو برای ۲۴ ساعت از برق بکش، درب‌ها رو باز بذار و بذار کامل خشک و خنک بشه، بعد دوباره وصل کن.اگه مشکل حل نشد، چون عیب‌یابی دقیق سنسورها و تست گاز نیاز به تخصص داره، پیشنهاد می‌کنیم از خدمات آی پی امداد استفاده کنی تا تکنسین متخصص یخچال رو دقیق بررسی و تعمیر کنه.👨‍🔧

  • زهرا
    10 فوریه 2026

    سلام یخچال فریز پارس نوافراست تازه خریدم دو هفته هستش وصل از روزی وصل شده شبش اون کلمه گفتم میاد رو نمایشگر اون درجه ای روش میره اون کلمه میاد از دیوار هم فاصله داره نمیدونم یخ نزده سوال اینه مشکلش اگه جدیه به نمایندگی زنگ بزنیم بیاد میتونه از جاش باشه مثلا میزان نباشه

    • آی پی امداد در پاسخ به دیدگاه زهرا
      11 فوریه 2026

      درود زهرا خانم 😌🔧 تراز بودن یخچال رو با یک تراز چک کن، اگر دستگاه به جلو یا عقب کج باشه، سنسورها دما رو درست تشخیص نمیدن و ارور میده 🔍 لوله‌های پشت یخچال رو بررسی کن، اگر به دیوار چسبیده باشن یا فاصله‌شون خیلی کم باشه، گرمای موتور نمیتونه خارج بشه و ارور میاد ⚡️ درب فریزر رو باز کن و ببین یخ‌های روی اواپراتور زیاد شده یا نه، اگر یخ زده بود، دستگاه رو از برق بکش تا یخ‌ها آب بشن 🛠 اگر با تراز کردن و ریست کردن ارور رفت و سرما گرفت، مشکلی نیست؛ ولی اگر موند، باید سنسورها چک بشن

  • تقوی
    01 فوریه 2026

    سلام فریزر پارس کد خطا Lo میده قبلا یکبار این اتفاق افتاد و ۲۴ ساعت از برق کشیدم درست شد این‌بارم بنظرتون این کارو انجام بدم؟

    • آی پی امداد در پاسخ به دیدگاه تقوی
      01 فوریه 2026

      درود تقوی عزیز 😌ارور Lo در فریزر پارس نشانه افت فشار گاز یا مشکل در سیستم خنک‌کننده هست:🔧 نشتی گاز مبرد که قدرت سرمایش رو آورده پایین 🔧 خرابی کمپرسور یا موتور که فشار لازم رو ایجاد نمیکنه 🔧 خرابی ترموستات یا سنسور دما که دمای پایین رو تشخیص نمیده 🔧 گیر کردن فن‌ها یا کثیف بودن لوله‌های کندانسورراه‌حل: ✅ فریزر رو از برق بکش و ۲۴ ساعت صبر کن، این کار ممکنه گاز رو نشست بده ✅ لوله‌های پشت یا کنار فریزر رو تمیز کن تا گرد و غبار باعث داغی نشه ✅ درب فریزر رو کمتر باز کن تا سرما داخلش حفظ بشه ✅ اگه بعد از ۲۴ ساعت باز هم ارور داد، احتمالا گازش خالیهاگه با این کارها ارور پاک نشد، بهتره از خدمات آی‌پی امداد استفاده کنی تا تکنسین متخصص گاز و کمپرسور رو بررسی کنه. 👨‍🔧

  • بهار
    14 نوامبر 2025

    سلام.یخچال فریزر پارس خزر دارم.وقتی دماش از منفی۱۸ میاد روی منفی۹ صدا میده ودوباره کم کم برمیگرده روی منفی۱۸ _ اما خب این صداها موقعی که من خواب هستم منو از خواب میپرونه.آیا راهی هست که کلا کاری کنم صدا نده؟حتی موقعی که دماش بالامیره.چون واقعا خوابم رو مختل کرده.

    • آی پی امداد در پاسخ به دیدگاه بهار
      14 نوامبر 2025

      درود بهار خانم 😌صداهایی که میشنوی معمولا طبیعی هستن، این صداها معمولا از این موارده:🔧 تغییرات فشار گاز داخل لوله‌ها وقتی دما از −۱۸ میره به −۹ 🛠 انقباض و انبساط بدنه و اواپراتور ⚡️ بیشتر شدن کارکرد کمپرسور وقتی دما بالا میره (مثلا باز و بسته شدن زیاد در یا نوسان برق شب‌ها)راهکار:✅ یخچال رو ۵–۷ سانت از دیوار فاصله بده تا لرزش منتقل نشه ✅ زیر پایه‌ها یه پد نمدی یا ژله‌ای بذار تا لرزش‌ها خفه بشن ✅ مطمئن شو داخل یخچال بیش از حد خالی یا خیلی پر نیست 💡 دما رو روی -۱۸ روی فریزر و ۴ روی یخچال نگه دار تا کمپرسور کمتر درگیر بشه ⚠️ اگه صدا بیشتر از حد طبیعیه یا همراه با لرزش شدید، ممکنه کمپرسور تحت فشار باشهاگه با این کارها صدا خیلی کم نشد، بهتره از خدمات آی‌پی‌امداد کمک بگیری تا کمپرسور و مدار گازت دقیق بررسی بشه 👨‍🔧

  • ابوالفضل
    09 نوامبر 2025

    باسلام وقت بخیر علت اینکه درب یخچال بسته است اما گاهی صدای هشدار درب باز را میدهد ضمنا لاستیک درب سالم است باتشکر

    • آی پی امداد در پاسخ به دیدگاه ابوالفضل
      09 نوامبر 2025

      درود ابوالفضل عزیز 😌🔍 این مشکل معمولا از یکی از این دوتا مورده 👇• خرابی سنسور درب (مگنت یا سوئیچ مغناطیسی): اون آهنربای کوچیک یا سوئیچی که روی در یا بدنه یخچال هست، وظیفه داره بفهمه در بازه یا بسته. اگه ضعیف بشه یا درست در جای خودش ننشسته باشه، مغز یخچال گول میخوره و فکر می‌کنه در بازه‌. • تاب برداشتن در یا تنظیم نبودنش: اگه در یخچال یه ذره از بالا یا پایین شل باشه یا تراز نباشه، ممکنه لحظه‌ای فاصله بگیره و باعث هشدار بشه. • مشکل در برد الکترونیکی یا سنسور داخلی: بعضی مدل‌ها وقتی برد کمی نویز بگیره یا سنسور دما اشتباه سیگنال بده، اشتباهی هشدار درب باز رو میفرستن (خیلی نادر ولی پیش میاد).🛠 راه‌حل:✅ در یخچال رو باز کن و محل مگنت یا سنسور درب رو پیدا کن (معمولا یه تیکه کوچیک پلاستیکی یا آهنی کنار دره). ببین لق نزده باشه. ✅ یه تیکه فلز کوچیک نزدیکش بگیر تا ببینی عکس‌العملی داره یا نه. ✅ در رو چند بار باز و بسته کن، ببین چراغ داخلی درست خاموش‌روشن میشه یا نه. ✅ اگه نه، به احتمال زیاد باید سنسور درب یا مگنت تعویض بشه (کار ساده‌ایه و هزینه زیادی هم نداره).برای بررسی تخصصی‌تر هم میتونی از خدمات آی‌ پی امداد استفاده کنی تا بیان در محل بررسیش کنن 👨‍🔧

  • کوروش
    04 فوریه 2025

    درود کارشناس محترم یخچال پارس لاردر ۱۷۰۰،الان مدتی است که قبلا هر وقت درب یخچال را باز میکردیم چراغ داخل یخچال به شکل چشمک زن همراه با صدای شبیه کنتاک زدن شنیده می شده ولبگی الان بعداز گذشت مدتی این حالت شدیدتر شده ،و الان مدتی هست که دیگر حتی اگر درب یخچال هم بسته باشد همان صدای کنتاک زدن شنیده میشه گاهی قطع میشه و باز بعداز یکی دو ساعت باز همان صدا شروع میشه ،و صدای آن بخصوص در شب ها موجب آلودگی صوتی میشه ،لطفا راهنمایی بفرمایید که چگونه برای رفع مشکل اقدام کرد .باسپاس

    • آی پی امداد در پاسخ به دیدگاه کوروش
      04 فوریه 2025

      درود، ممکن است در سیم‌ کشی داخلی یخچال اتصال کوتاهی وجود داشته و یا مشکل از ترموستات، رله کمپرسور یا برد الکترونیکی دستگاه باشد که باید بررسی شود.

      • شهریار در پاسخ به دیدگاه آی پی امداد
        27 ژانویه 2026

        سلام فریزر پارس دارم مدتی هست گاهی موتور کار میکنه گاهی هم خطای seمیده که هیچ عکس العملی نشون نمیده حتی لامپ فریزر هم روشن نمیشه تا مجددا موتور بکار بیفته

        • آی پی امداد در پاسخ به دیدگاه شهریار
          27 ژانویه 2026

          درود شهریار عزیز 😌خطای SE و خاموش شدن کامل فریزر پارس، نشانه مشکل در برد فرمان یا اتصالات برقی دستگاهه:🔧 خرابی برد اصلی که فرمان روشن بودن رو قطع میکنه و سیستم قفل میشه 🔧 اتصالی سیم‌کشی یا شل شدن رله‌های روی برد 🔧 خرابی سنسور دما که باعث میشه برد برای محافظت خاموش بشه 🔧 نوسان برق و آسیب دیدن قطعات تغذیه روی بردراه‌حل: ✅ اول از سلامت پریز و فیوز منزل مطمئن شو و دستگاه رو مستقیم به برق بزن ✅ سیم‌های رابط بین برد و موتور رو چک کن که سوختگی یا قطعی نداشته باشن ✅ یک بار کامل دستگاه رو از برق بکش و ۱۰ دقیقه صبر کن تا ریست بشه ✅ اگه بعد از ریست دوباره خطا برگشت، مشکل قطعا سخت‌افزاریهاگه با ریست کردن مشکل حل نشد و باز هم قطع و وصل میشد، باید برد تعمیر یا تعویض بشه. بهتره از خدمات آی‌ پی امداد استفاده کنی تا تکنسین متخصص برد و سنسورها رو بررسی کنه. 👨‍🔧

    • زهرا در پاسخ به دیدگاه کوروش
      10 فوریه 2026

      منم یخچال فریز پارس نوافراست خریدم یه کلمه روی نمایشگر میاد dF این کلمه میخواستم بدونم آیا مشکلی داره یا نه یخچال تازه نصب از روزی که نصب شده این این کلمه میاد لطفا جواب بدین

      • آی پی امداد در پاسخ به دیدگاه زهرا
        10 فوریه 2026

        درود زهرا خانم 😌نمایش کلمه dF یعنی سیستم برفک‌زدایی (دیفراست) یخچال مشکل پیدا کرده که برای دستگاه نو طبیعی نیست، این موارد رو چک کن:🔧 سیم‌های سنسور دیفراست رو چک کن، گاهی در حمل و نقل یا نصب از جای خودشون در میان و اتصال قطع میشه 🔍 درب فریزر رو چند دقیقه باز بذار تا یخ‌های احتمالی آب بشن، بعد دستگاه رو از برق بکش و ۱۰ دقیقه صبر کن و دوباره وصل کن ⚡️ اگر با ریست کردن کلمه dF رفت و سرما گرفتی، مشکلی نیست؛ ولی اگر ماند، یعنی سنسور یا المنت خرابه 🛠 دقت کن که لوله‌های پشت یخچال به دیوار نچسبیده باشن و جریان هوا آزاد باشه