4 ساله شدن ممنوعیت واردات لوازم خانگی
شما می توانید با به اشتراک گذاشتن دیدگاه و تجربیات خود در انتهای مقاله 4 ساله شدن ممنوعیت واردات لوازم خانگی به گفتمان آنلاین با تعمیرکاران آی پی امداد و دیگر کاربران بپردازید.
ارسال دیدگاهبا نگاهی به بازار لوازم خانگی متوجه رکود کامل در این بازار خواهید شد. خیلی از فروشندگان این صنف برای رهایی از این رکود تخفیفات و جشنوارههایی را لحاظ نمودهاند، اما همچنان مشتریان علاقهای برای خرید لوازم خانگی ندارند. رئیس اتحادیه فروشندگان لوازم خانگی تهران به بعضی کالاهای موجود در بازار واکنش نشان داده و اینطور بیان کردند، که یک محصول خارجی که با دلار 25 هزار تومان وارد میشود. اما با این حال از نمونه داخلیش ارزانتر است، که اصل بودن آن زیر سوال برد و باید به آن مشکوک شد. در ادامه با بررسی خبر 4 ساله شدن ممنوعیت واردات لوازم خانگی در ای پی امداد با ما همراه باشید.
ممنوعیت وارادات لوازم خانگی و تقاضا برای خرید کالا قاچاق
اکبر پازوکی همچنین درباره 4 ساله شدن ممنوعیت واردات لوازم خانگی از آن میگذرد افزود: از آن وقت که کالای خارجی وارد نشده است. کالاهای خارجی موجود در بازار همگی قاچاق هستند. در حال حاضر متاسفانه مردم برای خرید این نوع کالاها به بازار بانه مراجعه می کنند. که در همین رابطه شکایتهای متعددی در اتحادیه لوازم خانگی به ثبت رسیده است.
وی در این رابطه افزود: اکثر شکایتهای ثبت شده در این اتحادیه از فیک بودن و دستکاری شدن آنها حکایت دارد، که تعویض موتور دستگاه و رنگ شدن بدنه دستگاه نمونه بارز آن است. کل این کالاها فاقد گارانتی هستند و فروشندگان با ترفند بیمه کالا مردم را منحرف میکنند.
فرهنگسازی استفاده از کالای داخلی
رئیس اتحادیه فروشندگان لوازم خانگی نسبت به بسترهایی که می توانند در خرید کالا تولید داخل فرهنگسازی کنند، به این صورت انتقاد کرد که: تلویزیون، رادیو، روزنامه و … در این خصوص اطلاع رسانی کمی دارند. وی افزود مردم باید متوجه شوند، که محصولاتی که در داخل تولید و صادر میشود، کم نبوده و کالاهایی مانند: یخچال ساید بای ساید، کولرگازی، ظرفشویی، اجاقگاز و … در داخل تولید شده و صادرات آن هم انجام میشود.
اکبر پازوکی درباره هزینه بالا تبلیغات برای تولیدکنندگان افزود که: چنانچه یک تولیدکننده داخلی بخواهد از طریق تلویزیون تبلیغ داشته باشد، باید هزینه زیادی برای آن پرداخت کند. هر چند که صداوسیما کمک میکند اما بعضی از آنها توان پرداخت چنین تبلیغاتی را ندارند.
وی این پیشنهاد را ارائه داد و گفت: هنگامی که شرکتهای خارجی در بازار ایران فعالیت میکردند، در بعضی فیلمهای تلویزیونی از کالاهای آنها استفاده میشد، نوعی تبلیغ برای محصول آن برند بود. در حال حاضر هم برای محصولات داخلی چنین کاری را انجام دهند تا به نوعی فرهگسازی شده باشد.
ارزان بودن لوازم خانگی قاچاق نسبت به نمونه داخلی
اکبر پازوکی در ادامه صحبتهاش به کالاهای قاچاق پرداخت و گفت: بخاطر اینکه قیمت تمام شده لوازم خانگی در ایران تحت تاثیر قیمت دلار و قیمت مواد اولیه که در بورس اتفاق میافتد. موجب شده تا مردم گول قیمت و نام برند کالا فیک را بخورند و آن را خریداری کنند.
وی افزود فروش و تبلیغات این نوع کالاها در فضای مجازی به راحتی انجام میگیرد و از شگردهایی مانند تحویل و پرداخت درب منزل که مورد استقبال خریدار هم میباشد، استفاده میکنند. آنها اگر محصول اصلی را تحویل مشتری بدهند اشکالی ندارد، اما متاسفانه این محصولات غیر اصل هستند، که گاها کالا در تهران تهیه و در شهرهایی که قاچاق صورت میگیرد، دوباره کارتن و برچسب برروی آن نصب میشود و به سایر شهرهای کشورمان حتی تهران ارسال میکنند.
رئیس اتحادیه لوازم خانگی همچنین گفت که: چنانچه مردم از طریق فضای مجازی کالای قاچاقی را تهیه کنند و دچار مشکل شوند، اتحادیه فروشندگان لوازم خانگی نسبت به شکایت آنها ترتیب اثر نخواهد داد.
آیا برند های خارجی در بازار لوازم خانگی ایران وجود خواهند داشت؟
اکبر پازوکی درباره حضور دوباره برندهای خارجی لوازم خانگی در بازار ایران با توافق احتمالی برجام این چنین واکنش نشان داد و گفت: نخستین شرکتی که ماشین لباسشویی را تولید کرد شرکت بوش بود و همچنین نخستین شرکت تولید کننده یخچال ساید بای ساید در جهان شرکت جنرال الکتریک بود. ما باید به فکر واردات تکنولوژی از سایر کشورها باشیم نه اینکه به برندهای کرهای و … دوباره اجازه حضور در بازار داخلی را بدهیم.