مقایسه مصرف برق کولر گازی پنجره ای و اسپلیت
شما می توانید با به اشتراک گذاشتن دیدگاه و تجربیات خود در انتهای مقاله مقایسه مصرف برق کولر گازی پنجره ای و اسپلیت به گفتمان آنلاین با تعمیرکاران آی پی امداد و دیگر کاربران بپردازید.
ارسال دیدگاههمراهان گرامی آی پی امداد، از شما دعوت میکنیم مطلبی که برای بررسی و مقایسه مصرف برق کولر گازی پنجره ای و اسپلیت آماده کرده ایم را مطالعه بفرمایید. مطالعه این مطلب به کسانی توصیه میشود که قصد خرید کولرگازی را دارند، اما هزینه های مصرف برق دستگاه نیز برای آنها مهم است و تمایلی به دیدن و پرداخت قبض های نجومی برق ندارند. کولر گازی پنجره ای و اسپلیت هر دو از دستگاه های بسیار پرطرفدار تهویه مطبوع بین خانواده های ایرانی هستند و در مورد کارایی آن ها حرفی نیست، اما با توجه به هزینه های روز افزون مصرف انرزی، در مورد مصرف برق آن ها ناگفته هایی هست که بهتر است قبل از خرید آن ها بدانید. با آی پی امداد همراه باشید.
میزان مصرف برق اسپلیت
به طور کلی مصرف برق اسپلیت به عوامل مختلفی وابسته است. اما میتوان گفت این دستگاه در طی یک ساعت 2900 وات برق مصرف می کند. البته لازم به ذکر است که اگر اسپلیت تنها روی فن کار کند، مصرف برق کمتری دارد و میزان مصرف آن به 750 وات در ساعت نیز می رسد که با توجه به ظرفیت و کارایی مناسب آن عدد بسیار خوبی است. همانطور که میدانید، کولرگازی اسپیلت را میتوان برای خنک کردن فضاهای بزرگ و یا چندین اتاق مورد استفاده قرار داد. پس چنین نتیجه ای به دست می آید که مصرف برق اسپلیت با در نظر گرفتن ظرفیت آن، بسیار مناسب است.
میزان مصرف برق کولرگازی پنجره ای
اگر شما نیز جز آن دسته از افرادی هستید که تصور میکنید کولرگازی های پنجره ای به دلیل ساختار ساده و سهولت در نصب، به احتمال زیاد کم مصرف تر نیز هستند، اینگونه نیست. کولرگازی پنجره ای جزو دستگاه های پر مصرف است. اگر بخواهیم مصرف برق این دستگاه با کولر آبی را مقایسه کنیم، نتیجه این است که کولرگازی پنجره ای نسبت به کولر آبی 5 برابر بیشتر برق مصرف می کند.
کولرگازی پنجره ای بین 400 تا 2425 وات برق مصرف می کند! این مورد را نیز در نظر بگیرید که این دستگاه با این میزان مصرف برق، تنهایی توانایی خنک کردن یک اتاق را دارد. شاید از خود پرسیده اید چرا مصرف برق کولرگازی پنجره ای انقدر بالاست؟ برای پاسخ این سوال اجازه دهید میزان مصرف برق کولر گازی پنجره ای را با سایر دستگاه ها اینگونه مقایسه میکنیم:
- میزان مصرف برق روزانه کولرگازی پنجره ای با 35 ساعت کار مداوم تلویزیون برابر است.
- میزان برقی که کولرگازی پنجره ای روزانه مصرف می کند، برابر با میزان برقی است که پنکه سقفی برای 4 روز کار مداوم مصرف می کند.
- مصرف برق کولرگازی پنجره ای با 2 روز کار مداوم فریزر برابر است.
چرا مصرف برق کولرگازی پنجره ای بالاست؟
حال میخواهیم به این سوال که چرا مصرف برق کولرگازی پنجره ای بالاست؟ دلیل این مشکل و مصرف بی رویه را میتوان در نحوه نصب آن جستجو کرد. همانطور که از اسم این نوع کولرگازی نیز پیداست، روی پنجره و روی چهارچوب آن نصب میشود. بنابراین احتمال وارد شدن هوای گرم به محیط داخلی بالاست و هوای خنک اتاق نیز میتواند از همان قسمت خارج شود. بنابراین کولرگازی پنجره ای باید برای مدت طولانی تری روشن بماند و کار کند تا این هدر رفتن انرژی جبران شود. پس بالا رفتن مصرف برق در کولرگازی پنجره ای دور از انتطار نیست.
مقایسه مصرف برق کولرگازی پنجره ای و اسپیلت
اگر مطلب را به دقت خوانده باشید، حال دیگر به جواب سوالتان در مورد میزان مصرف برق کولر گازی پنجره ای و اسپیلت رسیده باشید.
- همانطور که گفته شد، برخلاف نظر بسیاری از افراد میزان مصرف برق کولرگازی پنجره ای خیلی بیشتر از کولرگازی اسپلیت است و دلیل آن نیز خدمتتان ارائه شد.
- همچنین مصرف برق اسپلیت نسبت به میزان ظرفیت و هوای سردی که برای خنک کردن متراژهای بالا و چندین اتاق دارد، بسیار مناسب است.
آنچه در مورد مصرف برق اسپلیت و کولرگازی پنجره ای آموختیم
همراهان گرامی آی پی امداد، بسیار سپاسگذاریم و خرسند از اینکه حس خوب همراهی شما را تا انتهای مطلب استشمام کردیم. در این مطلب در مورد مصرف برق اسپلیت و کولرگازی پنجره ای اطلاعات لازم را در اختیارتان قرار دادیم.
- حال میدانیم که مصرف برق کولرگازی اسپلیت بسیار کمتر از کولرگازی پنجره ای است. باید این را نیز بدانید که ظرفیت اسپلیت بسیار بیشتر از کولرگازی پنجره ای است.
- همچنین در مورد بالا بودن میزان مصرف برق کولرگازی پنجره ای نیز گفته شد که به دلیل نصب نامناسب روی چهارچوب، احتمال نفوذ هوای گرم و هدر رفتن هوای خنک شده این اتفاق می افتد و مصرف برق کولرگاز پنجره ای را بالا می برد.
مطلبی که در حال مطالعه آن بودید حاصل زحمات تیم نویسندگان و راهنمایی های تکنسین های مجموعه آی پی امداد است. شما میتوانید سوالات خود را در بخش دیدگاه هر مطلب و یا بخش پرسش و پاسخ سایت آی پی امداد مطرح کنید. چنانچه نیاز به حضور تعمیرکار در محل دارید، تکنسین های مجموعه آی پی امداد در کنار شما هستند.