علت آبگیری مداوم ماشین لباسشویی
شما می توانید با به اشتراک گذاشتن دیدگاه و تجربیات خود در انتهای مقاله علت آبگیری مداوم ماشین لباسشویی به گفتمان آنلاین با تعمیرکاران آی پی امداد و دیگر کاربران بپردازید.
مشاوره آنلاینپادکست دلیل های آبگیری بدون توقف در لباسشویی
منتظر خواندن دیدگاه شما بعد از گوش کردن به این پادکست خواهیم بود.علت پُر شدن بیش از حد آب در ماشین لباسشویی چیست؟ چرا ماشین لباسشویی یکسره آبگیری میکند؟ علت آبگیری مداوم ماشین لباسشویی را همراه با نکات و نحوه عیب یابی و تعمیر برای شما در آی پی امداد شرح داده ایم تا چنانچه عمل آبگیری در لباسشویی شما متوقف نمی شود، بدانید که چه قطعاتی باید بررسی شود.
قبل از پاسخ به این سؤال بهتر است بدانید شسته شدن لباسها در لباسشویی طی مراحل مختلفی مانند چرخش، خشککردن و … انجام میشود که تنها یکی از مراحل آن، آبگیری کردن است. اگر ماشین لباسشویی شما بعد از روشن کردن تنها عملیات آبگیری را انجام دهد، این بدان معناست که مشکلی در دستگاه وجود دارد و یکی از قطعات ماشین لباسشویی دچار مشکل شده است که شما باید سریعاً مشکل را شناسایی و برای برطرف کردن آن اقدام نمایید.
کاربران گرامی هرگونه سوالی در زمینه علت پر شدن بیش از حد آب در ماشین لباسشویی دارید، کافی است در انتهای صفحه (قسمت دیدگاه) پرسش نمایید تا تعمیرکاران آی پی امداد به صورت آنلاین پاسخگوی شما عزیزان باشند.
چرا آبگیری لباسشویی قطع نمیشود؟
اگر میخواهید بدانید که چرا آبگیری لباسشویی قطع نمیشود؟ در ابتدا باید با نحوه آبگیری در ماشین لباسشویی آشنا شوید.
- وقتیکه دکمه استارت ماشین لباسشویی را فشار میدهید، برد الکترونیکی به میکروسوئیچ فرمان بسته شدن درب را میدهد.
- بعد از اینکه درب بسته شد، میکروسوئیچ به بُرد الکترونیکی اطلاع میدهد تا فرایند شستشو آغاز شود.
- اولیل عمل در شستشو، آبگیری میباشد.
- برد الکترونیکی به شیربرقی فرمان میدهد تا آبگیری را آغاز کند.
- اما چه میزان آب برای شستشو لازم است؟
- تشخیص میزان آب شستشو، به عهده قطعه ای به نام هیدروستات است.
- هیدروستات به مانند سنسور عمل میکند.
- بعد از اینکه آبگیری با تشخیص هیدروستات به میزان کافی رسید، هیدروستات به بُرد الکترونیکی اطلاع میدهد.
- در نهایت برد الکترونیکی، فرمان قطع را به شیربرقی میدهد تا فرایند لباسشویی ادامه پیدا کند.
حالا که با فرایند آبگیری در ماشین لباسشویی آشنا شدید، در ادامه 4 علت پُر شدن بیش از حد آب در ماشین لباسشویی را دنبال نمایید.
4 علت پر شدن بیش از حد آب در ماشین لباسشویی
در این قسمت به چهار 4 علت پر شدن بیش از حد آب در ماشین لباسشویی و در انتها به شرح کامل عیب یابی آن ها می پردازیم:
- خراب شدن شیربرقی
- مشکل در هیدروستات
- کم بودن ارتفاع شیلنگ تخلیه آب
- خراب شدن برد الکترونیکی یا تایمر
در ادامه با آی پی امداد همراه باشید تا با عیب یابی مشکل آبگیری زیاد لباسشویی آشنا شوید.
خراب شدن شیر برقی یکی از علت های آبگیری زیاد ماشین لباسشویی است
همانطور که میدانید، لباسشویی برای انجام کار خود به آب نیاز دارد و شیر برقی نیز قطعهای در لباسشویی است که وظیفه پر کردن مخزن ماشین لباسشویی را با آب دارد. علت آبگیری مداوم لباسشویی در برخی از موارد به دلیل خراب شدن شیر برقی ماشین لباسشویی است. درون شیر برقی قسمتی به نام بوبین وجود دارد که تایمر، برد الکتریکی و هیدروستات تنظیم کردن و کنترل این قسمت را بر عهده دارند.
شما به راحتی و با انجام یک کار ساده میتوانید تشخیص دهید که آیا علت آبگیری مداوم ماشین لباسشویی ناشی از خراب شدن شیر برقی است یا نه؟ برای تست شیر برقی لباسشویی ابتدا باید:
- کابل برق لباسشویی را از برق بکشید.
- سپس جریان آب در لباسشویی را چک کنید.
- اگر آب با خاموش شدن لباسشویی همچنان به درون آن وارد شود، به این معناست که شیر برقی در حالت باز خراب شده و نیاز به تعویض دارد.
- در صورتی که جریان آب با خاموش شدن دستگاه ادامه پیدا نکند، نشانگر این موضوع است که شیر برقی سالم و قطعات دیگری در لباسشویی دچار مشکل شده است.
خراب شدن هیدروستات علت یکسره آبگیری کردن ماشین لباسشویی است
هیدروستات در لباسشویی وظیفه تنظیم میزان آب در مخزن دستگاه را برعهده دارد. نحوه کار هیدروستات به این صورت است که در هنگام ورود آب به ماشین لباسشویی با رسیدن سطح آب به میزان مشخص شده، هیدروستات فعال شده و باعث غیرفعال شدن شیر برقی میشود و از ورود بیشتر آب به درون دستگاه جلوگیری میکند. این قطعه در قسمت پشتی لباسشویی قرار دارد و با استفاده از یک شیلنگ به مخزن آب ماشین لباسشویی متصل شده است. شما برای شناسایی یکسره آبگیری ماشین لباسشویی باید:
- شیلنگ متصل به هیدروستات را از نظر وجود نشتی چک کنید.
- برای تشخیص این امر، میتوانید شیلنگ را از محل اتصالش به هیدروستات در آورید و سپس یک سر آن را در آب و در سر دیگر فوت کنید و وجود حباب در آب را چک نمایید.
- درصورت وجود حباب، لازم است شیلنگ را تعویض کنید.
- اگر حباب وجود نداشت، باید قسمتهای دیگر هیدروستات را بررسی نمایید.
- امکان دارد مخزن هیدروستات کثیف باشد.
کم بودن ارتفاع شیلنگ تخلیه آب علت قطع نشدن آبگیری لباسشویی
علت قطع نشدن آبگیریماشین لباسشویی در موارد اندکی به دلیل کم شدن فاصله شیلنگ تخلیه آب از سطح زمین است. اگر علت آبگیری مداوم ماشین لباسشویی به دلیل موارد ذکر شده در بالا نباشد، بهتر است ارتفاع شیلنگ تخلیه را نیز بررسی کنید و در صورت کم بودن فاصله آن از میزان 50 تا 55 سانتی متر از زمین، کمی آن را فاصله دهید.
خراب شدن برد الکتریکی دستگاه یکی از دلیل های متوقف نشدن آبگیری در ماشین لباسشویی
برد الکتریکی قطعهای در لباسشویی است که وظیفه آن فرمان دادن به قطعات دیگر مانند شیر برقی است. بهتر است قبل از چک کردن برد، ابتدا تمام موارد گفته شده در بالا را چک کرده و سپس برد دستگاه را بررسی نمایید. برد الکتریکی ماشین لباسشویی از جمله قطعات گران در دستگاه است که خراب شدن و تعویض آن هزینه زیادی را برای شما به دنبال دارد.
کاربران گرامی آیپی امداد اگر بُرد آسیب ببیند و شیربرقی قطع نشود، امکان آبگیری زیاد ماشین لباسشویی وجود دارد. توجه داشته باشید که شیربرقی با فرمان بُرد یا تایمر قطع میشود.
تعمرکار آی پی امداد درباره علت پُر شدن بیش از حد آب در لباسشویی چه میگوید؟
اگر میخواهید بدانید که چرا ورود آب به لباسشویی قطع نمیشود، شرح کامل این مشکل را از دیدگاه تعمیرکار آی پی امداد در ادامه بررسی نمایید:
- تامین آب در لباسشویی به وسیله شیربرقی، هیدروستات و برد الکترونیکی انجام میگردد.
- در زمان فرایند شستشو، بعد از فعال شدن میکروسوئیچ درب و فرمان برد الکترونیکی، فرایند آبگیری آغاز میشود.
- زمانیکه آب از شیر ورودی به شیلنگی که به شیربرقی متصل است، وارد لباسشویی میشود، هیدروستات باید تشخیص دهد تا چه میزان آب برای دستگاه کافی است.
- اگر شیربرقی سالم باشد و آب وارد دستگاه شود، اما هیدروستات نتواند تشخیص دهد که چه میزان آب کافی است، مکرر آب وارد لباسشویی و از مسیر تخلیه خارج میشود.
مهمترین علت پر شدن بیش از حد آب در لباسشویی مربوط به خرابی هیدرروستات است.
- در این زمان باید هیدروستات را تنظیم نمایید.
- در مواردی دیگر، خرابی شیربرقی، برد الکترونیکی و یا کم بودن ارتفاع شیلنگ تخلیه میتواند منجر به مشکل آبگیری زیاد لباسشویی باشد.
نتیجه گیری از علت و تعمیر آبگیری مداوم ماشین لباسشویی
در متن بالا علت آبگیری مداوم ماشین لباسشویی و نحوه رفع مشکل به صورت کامل برای شما شرح داده شد. اگر قصد دارید خودتان مشکل لباسشویی را برطرف کنید، باید بدانید که شناسایی و حل مشکل این دستگاه به آسانی امکانپذیر نیست و باید توسط تعمیرکار متخصص در این زمینه انجام شود.
اگر به دنبال یک تعمیرگاه مجاز برای رفع مشکلات ماشین لباسشویی خود میباشید، پیشنهاد ما به شما این است که آی پی امداد را برای این کار انتخاب کنید. آی پی امداد دارای تعمیرکاران متخصص و حرفهای در زمینه تعمیر ماشین لباسشویی است که در هنگام آبگیری مداوم دستگاه سریعاً علت آبگیری مداوم ماشین لباسشویی را تشخیص داده و مشکل آن را در کوتاهترین زمان برطرف میکند. هر کجای تهران هستید و ماشین لباسشویی شما از هر برندی که باشد، تفاوتی ندارد؛ شما میتوانید تنها با یک تماس ساده مشکل لباسشویی را در محل و منزلتان و با قیمت مناسب حل نمایید.
با سلام ،ماشین من تو تایم هایه پایین مشکلی نداره،آب به موقع میاد و قطع میشه،اما وقتی تایم رو بالا میزاریم،آبگیریش زیاد میشه،تا جایی که آب کل ماشین رو میگیره.ممنون از راهنماییتون
درود، به نظر میرسد شیر ورودی آب ماشین لباسشویی شما به درستی کار نمیکند. احتمالاً در تایمهای طولانیتر، شیر به موقع بسته نمیشود و به همین دلیل آب بیش از حد وارد ماشین میشود. این مشکل میتواند ناشی از کثیفی یا رسوب گرفتگی در شیر یا خرابی خود شیر باشد.
درود روزتون بخیر، لباسشویی ال جی داریم که به تازگی بابت خرابی میکروسویچ قفل و آسیب رساندن به برد دادیم برد رو تعمیر کردن و پس از نصب دوباره، هنگام آبگیری و استارت، همزمان تخلیه هم انجام میشه(صدای پمپ تخلیه هم شنیده میشه که داره کار میکنه) و حتی پس از خاموش کردن دستگاه، پمپ همچنان در حال کار کرده تا آب داخل لگن کاملا تخلیه بشه. ممنون میشم به این سوالم پاسخ بدید
درود، مشکل از اتصال اشتباه سیمهای پمپ تخلیه به برد تعمیر شده است. همچنین ممکن است برد به درستی تعمیر نشده یا قطعه دیگری در برد آسیب دیده باشد که باعث عملکرد مداوم پمپ تخلیه میشود.
سلام و عرض ادب ماشین لباسشویی کندی دارم. شیر برقی هم عوض کردم. وقتی استارت میزنم آب قطع نمیشه و ماشین نمیچرخه. مشکل از کجا میتونم باشه ؟
درود، احتمالا مشکل از سنسور سطح آب (هیدروستات) یا برد کنترل اصلی دستگاه باشد که باید این موارد بررسی شوند.