Refresh Rate در تلویزیون به چه معناست؟
شما می توانید با به اشتراک گذاشتن دیدگاه و تجربیات خود در انتهای مقاله Refresh Rate در تلویزیون به چه معناست؟ به گفتمان آنلاین با تعمیرکاران آی پی امداد و دیگر کاربران بپردازید.
ارسال دیدگاهRefresh Rate در تلویزیون به چه معناست؟ تلویزیونها در سال ها قبل مشکلات و معایب زیادی داشتند. با گذشت زمان و پیشرفت علم بسیاری از معایب رفع شده و امکانات جدیدی نیز به آنها افزوده گردیده است. یکی از بهترین فناوریهایی که با اضافه شدن به تلویزیون تاثیر بسزایی در کیفیت آنها داشته است، قابلیت Refresh Rate بوده است. اما قابلیت Refresh Rate در تلویزیون چیست و چه کاربردی دارد؟ در ادامه این مقاله از آی پی امداد این فناوری را بیشتر مورد بررسی قرار دادهایم.
کاربران گرامی، در صورت وجود هرگونه پرسش درباره این قابلیت تلویزیون می توانید در انتهای صفحه (قسمت دیدگاه) با دیگر کاربران و آی پی امداد به پرسش و پاسخ بپردازید.
Refresh Rate در تلویزیون به چه معناست؟
Refresh Rate یا همان نرخ تازه سازی تصویر نشانگر تعداد دفعاتی است که تلویزیون تصویر را در یک ثانیه بروزرسانی میکند. معمولا نرخ تازه سازی تصویر یا همان Refresh Rate تلویزیون را برحسب هرتز بیان میکنند. عملکرد Refresh Rate زمانی مشخص میشود که یک تصویر مانند برنامههای مسابقهای که تصویر در آن سریع حرکت میکند مشخص میگردد. اگر قدرت رفرش ریت در تلویزیون پایین باشد تصویر به صورت سایه دار دیده میشود.
قابلیت Refresh rate تلویزیون چیست؟
در حال حاضر شرکتهای زیادی تلویزیون تولید می کنند و ما در هنگام خرید تلویزیون با مدلها و برندهای متفاوتی روبه رو میشویم که هر کدام از آنها معایب و مزایایی دارند. شرکتهای سازنده لوازم خانگی با بهتر کردن محصولات خود قصد دارند تا رضایت کامل کاربران را جلب کنند. البته برخی از شرکتها اعداد و ارقامی برروی جعبه محصولات خود چاپ میکنند که آمار دقیقی را نشان نمیدهند.
اهمیت Refresh Rate تلویزیون چیست؟
فرض کنید شما در حال تماشای فیلم یا مسابقه مورد علاقه خود هستید که تصاویر به حالتی سایه دار دیده میشود. البته شاید بعضی از افراد این سایه را نبینند، اما این سایهها قطعا در کیفیت تلویزیون تاثیر داشته و تماشای برای کاربر خسته کننده میکنند. به طور کلی در تلویزیونهایی که دارای پنل با کیفیتی 60 هرتز میباشند مقداری سایه در آنها دیده میشود. اگر قصد خرید یک تلویزیون بدون سایه را دارید، بهتر تلویزیونی را انتخاب کنید که Refresh Rate آن بیشتر از 120 هرتز باشد.
اهمیت رفرش ریت در تلویزیون گیمینگ
اگر قصد دارید از تلویزیون برای بازیهای سرعتی و هیجان انگیز استفاده کنید، بهتر است تلویزیونی را انتخاب نمایید که دارای Refresh Rate بالایی باشد. اگر رفرش ریت پایین باشد در هنگام بازی کردن تصاویر را به صورت سایه دار خواهید دریافت کرد و این سایهها برای گیمرها خسته کننده هستند.
رفرش ریت در مانیتور کامپیوتر چگونه تنظیم میشود؟
کاربرانی که از سیستم ویندوز استفاده میکنند میتوانند Refresh Rate یا همان نرخ تازه سازی تصویر مانیتور خود را تغییر دهند. اگر قصد دارید از میزان رفرش ریت ماینتور خود را بدانید، می توانید مسیر زیر را در ویندوز 10 دنبال کنید:
- Display settings –> Display –> Advanced display settings و در قسمت Display information آن را ببینید.
- اما اگر قصد دارید Refresh Rate مانیوتور خود را تغییر دهید در ویندوز 10، همین مسیر را دنبال کرده و در قسمت Refresh Rate می توانید نرخ تازه سازی مورد علاقه خود را انتخاب نمایید.
Refresh Rate در تلویزیون برندهای معروف دنیا
امروزه برندهای زیادی در عرصه تولید لوازم خانگی رقابت میکنند و هر کدام سعی دارند با ارتقا دادن محصولات، بازارهای جهانی را مال خود کنند. برندهای معروف و پرطرفدار دنیا مانند سامسونگ، ال جی، سونی و … هرساله به محصولات خود امکانات و ویژگیهایی اضافه میکنند تا مصرف کنندگان را به سمت خود بکشانند.
نتیجه گیری از قابلیت Refresh Rate تلویزیون
در هنگام خرید تلویزیون و یا هر صفحه نمایش دیگری که قصد خرید آن را دارید ابتدا از با کیفیت آن اطیمنان حاص کنید. اگر میزان رفرش ریت صفحه نمایش برای شما اهمیت دارد باید بدانید که به اعداد چاپ شده بر روی جعبه آنها کفایت نکرده و حتما آن را مورد بررسی قرار دهید. برای تست این کار راهکارهای زیادی هست. بهترین گزینه برای امتحان کردن نرخ تصویر، تست صفحه با یک برنامه مسابقهای مانند اتومبیل رانی یه یک بازی میباشد. چنانچه در این زمینه با مشکل مواجه شدید میتوانید برای تعمیر تلویزیون از متخصصین مربوطه کمک بگیرید.