علت کپی نگرفتن دستگاه کپی
شما می توانید با به اشتراک گذاشتن دیدگاه و تجربیات خود در انتهای مقاله علت کپی نگرفتن دستگاه کپی به گفتمان آنلاین با تعمیرکاران آی پی امداد و دیگر کاربران بپردازید.
ارسال دیدگاهیکی از شایعترین مشکلاتی که صاحبان دستگاه کپی از تمامی برندها با آن مواجه میشوند، کپی نگرفتن دستگاه کپی است. اگر شما نیز صاحب انتشاراتی هستید و از دستگاههای کپی استفاده میکنید، حتماً با این قبیل از مشکلات روبهرو شدهاید. در این مطلب از سایت تعمیرات لوازم اداری آی پی امداد برای شما عزیزان دربارۀ علت کپی نگرفتن دستگاه کپی خواهیم گفت. اگر سوالی دربارۀ دلیل کپی نکردن دستگاه کپی دارید، در نظرات این مطلب یا در بخش پرسش و پاسخ سایت آی پی امداد عنوان کنید تا متخصصین این مرکز به بهترین شیوه ممکن شما را راهنمایی کنند.
4 علت کپی نگرفتن دستگاه کپی
اگرچه اکثر دستگاههای کپی برندهای متفاوتی دارند، اما نحوه کار و مکانیزم آنها تقریباً مشابه است. در این بخش 4 علت شایع کپی نکردن دستگاه کپی را بررسی کرده و دربارۀ راهکارهایی برای رفع آن صحبت میکنیم. وقتی دستگاه کپی شما کار نمیکند، حتماً مشکل به یکی از چهار دلیل زیر مربوط است:
- گیر کردن کاغذ کپی
- خالی شدن کارتریج دستگاه فتوکپی
- خرابی درام دستگاه کپی
- خرابی فیوز دستگاه کپی
چرا دستگاه کپی، کپی نمی گیرد؟
علاوه بر دلایلی که بهصورت کلی نام بردیم، مشکل کپی نگرفتن ممکن است در دستگاههای متفاوت دلایل خاص و فنی دیگری نیز داشته باشد. در ادامه پس از ارائه راهحل کلی برای این مشکلات، علت کپی نکردن را در برندهای مختلف دستگاه کپی بررسی میکنیم.
-
گیر کردن کاغذ کپی
معمولاً وقتی دستگاه کپی نمی گیرد، افراد احساس میکنند که کاغذ در دستگاه گیر کرده است. جالب است بدانید که در اکثر مواقع این حدس کاملاً درست است. در این شرایط باید بررسی شود که چرا کاغذ در دستگاه کپی گیر میکند. دلایل متعددی موجب بروز این مشکل و علت کپی نگرفتن دستگاه کپی میشوند. در این راستا میتوانیم به موارد زیر اشاره کنیم:
- داشتن منگنه روی کاغذ
- ابعاد و اندازه نامناسب کاغذ کپی
- بیکیفیت بودن کاغذ
- وزن نامناسب کاغذ
- خرابی پیکاپ رولر یا کاغذ کش دستگاه
فرقی نمیکند که علت کپی نگرفتن دستگاه به کدامیک از موارد نامبرده مرتبط است؛ زیرا در هر صورت باید عیبیابی به شیوه درست انجام شده و برای تعمیر دستگاه اقدام کرد.
راهحل:
- در وهله اول توصیه میکنیم از کاغذهایی سازگار با ابعاد و اندازه دستگاه کپی خود استفاده کنید. هرچه کیفیت جنس کاغذ بهتر باشد، عملکرد دستگاه کپی بهتر شده و طول عمر آن نیز افزایش مییابد. اگر از جنس و کیفیت کاغذ مطمئن هستید و علت کپی نگرفتن دستگاه کپی به گیر کردن کاغذ مربوط است، حتماً برای عیبیابی دقیق از فردی متخصص کمک بگیرید.
- چنانچه سالانه یک بار برای سرویس کاری دستگاه کپی اقدام کنید، از بابت سالم بودن قطعات اطمینان خاطر خواهید داشت و کمتر با مشکلاتی نظیر گیر کردن کاغذ در دستگاه کپی مواجه میشوید.
- چنانچه در زمان خروجی کاغذ، بخشی از آن در دستگاه گیر کرد، به آرامی برای خارج کردن آن اقدام کنید. لازم به ذکر است که باقیماندن تکههای کوچک کاغذ در دستگاه کپی به دستگاه آسیب جدی وارد میکند.
-
خالی شدن کارتریج دستگاه فتوکپی
به مخزن نگهداری جوهر و پودر تونر کارتریج میگویند. چنانچه در این مخزن به اندازه کافی جوهر یا پودر تونر وجود نداشته باشد، با کپی نگرفتن دستگاه کپی روبهرو خواهید شد. کپی نکردن دستگاه به دلیل خالی بودن کارتریج آن در دستگاههای امروزی به آسانی قابل تشخیص است. این دستگاهها در واقع با ارور مربوط به خالی شدن کارتریج شما را آگاه میکنند. در نتیجه متوجه میشوید که علت کپی نکردن دستگاه کپی به سایر مشکلات مرتبط نبوده و میتوانید برای رفع این مشکل اقدام کنید.
راهحل:
- پر کردن کارتریج خالی شده چندان دشواری نداشته و شخصاً میتوانید به این منظور اقدام کنید.
- اگر اولین بار است که با این مشکل برخورد میکنید، برای پر کردن کارتریج خالی شده حتماً از نمایندگی دستگاه کپی کمک بگیرید.
- چنانچه این مشکل را نادیده بگیرید با افت کیفیت چاپ و حتی کپی نکردن دستگاه مواجه میشوید.
-
خرابی درام دستگاه کپی
اگر کارتریج و کاغذ کش دستگاه کپی مشکلی نداشت، ممکن است درام آن خراب شده باشد. درام تصاویر و نوشتهها را به روی برگه سفید منتقل میکند. چنانچه این قطعه خراب شود، شاهد خروج کاغذ به صورت سفید یا به شکل پر از جوهر خواهید بود. خرابی درام دستگاه فتوکپی باعث میشود که کیفیت چاپ به میزان قابل ملاحظهای تحتتأثیر قرار گرفته و عمل کپی انجام نشود. چنانچه مشکل از درام دستگاه باشد، امکان تعمیر و حتی تعویض این قطعه وجود دارد.
راهحل:
- پیشنهاد ما برایتان کمک گرفتن از افراد متخصص است. متناسب با تمامی برندهای دستگاه کپی متخصص تعمیرکار وجود دارد. حتماً از شخصی کمک بگیرید که با مدل دستگاه شما و قطعات آن آشنایی کامل داشته باشند.
- چنانچه درام دستگاه یا سایر قطعات آن نیازمند تعمیر و تعویض باشند، متخصصین به بهترین شیوه ممکن برای رفع مشکل عمل میکنند.
-
خرابی فیوز دستگاه کپی
خرابی فیوز دستگاه کپی معمولاً در دستگاههای شارپ اتفاق میافتد. در هر صورت بهتر است در زمان کپی نگرفتن دستگاه، عملکرد فیوز را مورد بررسی قرار دهید. خرابی فیوز موجب میشود که دستگاه کپی با کیفیت رنگ پایین کپی کرده و کاغذ تقریباً سفید خارج کند.
راهحل:
- برای تعمیر فیوزینگ دستگاه کپی هیچگونه میانبری وجود ندارد و شخصاً نمیتوانید به این منظور اقدام کنید. در نتیجه حتماً از افراد متخصص کمک بگیرید.
علت کپی نگرفتن برندهای مختلف دستگاه کپی
در ادامه به بررسی هریک از دلایل کپی نکرفتن دستگاه کپی برندهای مطرح را بررسی خواهیم کرد:
علت کپی نگرفتن دستگاه کپی زیراکس
دلایل زیر از جمله رایجترین علتهای کپی نکردن دستگاه کپی زیراکس محسوب میشوند:
- خرابی اتصالات دستگاه
- پوسیدگی کابلها
- سوختن مین برد دستگاه
- درست جا نخوردن کارتریج
- اتمام جوهر و سایر مشکلات دیگر
دلیل کپی نگرفتن دستگاه کپی توشیبا
مشکل کپی نگرفتن دستگاه کپی توشیبا به عوامل زیر بستگی دارد:
- نوسان در جریان برق
- گیر کردن تکهای کاغذ در دستگاه
- تمام شدن تونر دستگاه و سایر موارد
علت کپی نگرفتن دستگاه کپی کیوسرا
اگر از دستگاه کپی کیوسرا استفاده میکنید و به تازگی متوجه افت کیفیت چاپ و عدم کپی کردن مواجه شدهاید، دلیل این مشکل به موارد زیر بستگی دارد:
- تمام شدن جوهر کپی
- عدم توجه به سرویس کاری دستگاه
- خرابی و شکستگی قطعات داخلی و مواد دیگر
برای تعمیر مشکل کپی نکرفتن دستگاه کپی با کجا تماس بگیریم؟
در این مقاله از آی پی امداد برای شما درباره 4 علت کپی نگرفتن دستگاه کپی در تمامی برندها گفتیم. حال میتوانید در زمان بروز مشکل علت را تشخیص داده و برای رفع آن اقدام کنید. فرقی نمیکند دستگاه کپی شما از کدام برند است. مرکز تخصصی تعمیرات آی پی امداد آماده خدمات رسانی در زمینه تعمیر کلیۀ برندهای دستگاه کپی است. برای دریافت خدمات آی پی امداد میتوانید با شماره 02158941 یا 02191093903 تماس گرفته و درخواست خود را ثبت کنید. علاوه بر تماس تلفنی، امکان ثبت درخواست تعمیرکار در وبسایت رسمی آی پی امداد نیز وجود دارد.