logo logo نمایندگی تعمیرات لوازم خانگی با ما در تماس باشید 021-58941021-91093903

علت باد کردن، ترکیدن و ترک خوردن پاور بانک

علت باد کردن، ترکیدن و ترک خوردن پاور بانک
زمان مطالعه: 5 دقیقه
comment
دیدگاه و تجربیات شما برای ما ارزشمند است!

شما می توانید با به اشتراک گذاشتن دیدگاه و تجربیات خود در انتهای مقاله علت باد کردن، ترکیدن و ترک خوردن پاور بانک به گفتمان آنلاین با تعمیرکاران آی پی امداد و دیگر کاربران بپردازید.

ارسال دیدگاه

وسایل الکترونیکی نیز مانند هر وسیله‌ دیگری همیشه در معرض آسیب دیدن و فرسودگی قرار دارد. این روز‌ها یکی از پر کاربرد‌ترین وسایل الکترونیکی پاور بانک است. یکی از اصلی‌ترین آسیب‌هایی که به پاور بانک‌ها وارد می‌شود، ترک خوردن آنها، باد کردن و یا حتی منفجر شدن آنهاست. ما در این مقاله از آی پی امداد دربارهٔ این قبیل از مشکلات برایتان خواهیم گفت. اگر دوست دارید دربارهٔ علت باد کردن، ترکیدن و ترک خوردن پاور بانک بدانید، مطالعه این مقاله را از دست نداده و همراه ما باشید. برای تعمیر پاور بانک می‌توانید از خدمات آی پی امداد بهره‌مند شوید و اگر سؤالی دربارهٔ مشکل باد کردن، ترکیدن و ترک برداشتن پاور بانک دارید، در دیدگاه همین مقاله با بخش پرسش و پاسخ سایت آی پی امداد مطرح کنید تا متخصصین این مرکز شما را راهنمایی کنند.

7 علت باد کردن، ترک خوردن و انفجار پاور بانک

اگر تجربه استفاده طولانی‌مدت از پاور بانک را داشته باشید، ممکن است با یکی از سه مشکل نامبرده مواجه شوید. چنانچه علت اصلی تورم پاور بانک یا ترک خوردن آن مشخص نشود، این مشکل منجر به ترکیدن آن نیز می‌شود. مواردی که نام می‌بریم 7 علت باد کردن پاور بانک هستند:

  1. بی‌کیفیت بودن پاور بانک
  2. قرار دادن پاور بانک در مجاورت حرارت و رطوبت بالا
  3. ضربه خوردن پاور بانک
  4. استفاده از شارژر نامناسب
  5. ضعف در مدار پاور بانک
  6. وقفه در استفاده از پاور بانک
  7. استفاده نادرست از پاور بانک

7 علت باد کردن، ترک خوردن و انفجار پاور بانک

چرا پاور بانک ترک خورده و باد کرده است؟

لازم به ذکر است که می‌توان با رعایت نکاتی از باد کردن، ترک خوردن و ترکیدن پاور بانک جلوگیری کرد. البته اگر هر کدام از موارد و علائم نامبرده را در پاور بانک خود مشاهده کردید، بهتر است ضمن تشخیص دقیق علتِ مشکل، برای رفع آن نیز اقدام کنید. در ادامه هر یک از علت‌ها و راه‌حل مشکلات مربوطه را برایتان شرح می‌دهیم.

  1. بی‌کیفیت بودن پاور بانک

اگر جزء آن دسته از افرادی باشید که در زمان خرید پاور بانک صرفاً به قیمت آن دقت کرده‌اید، به احتمال زیاد با مشکلاتی مانند باد کردن، ترکیدن و ترک برداشتن پاور بانک مواجه خواهید شد. وقتی به جنس باتری پاور بانک توجهی نداشته باشید، پس از مدتی استفاده از آن با مشکلات نامبرده روبه‌رو می‌شوید.

بی کیفیت بودن پاور بانک

راه‌حل:

بهترین راه‌حلی که می‌توان برای علت بی‌کیفیت بودن پاور بانک ارائه داد، پیشگیری از خرید محصول نامرغوب است. در نتیجه توصیه می‌کنیم برای خرید پاور بانک به موارد زیر دقت کنید:

  • نوع باتری پاور بانک از نظر لیتیوم پلیمری و یونی بودن
  • عایق‌بندی بدنه آن
  • قابلیت اتصال کوتاه پاور بانک
  • توجه به برند و مدل پاور بانک

اگر به موارد نامبرده دقت داشتید و پاور بانک اصل و اورجینال خریدید، اما پس از مدتی شاهد باد کردن باتری و ترک خوردن آن بودید، بهترین راهکار کمک گرفتن از افراد متخصص است. لازم به ذکر است که تنها پاور بانک‌های اصل قابلیت تعمیر دارند. در نتیجه اگر محصول اورجینال بخرید از بابت قابلیت تعمیر آن نیز نگرانی نخواهید داشت.

  1. قرار دادن پاور بانک در مجاورت حرارت و رطوبت بالا

اکثر مواقع علت باد کردن، ترکیدن و ترک خوردن پاور بانک به شرایط محیطی بستگی دارد. در نتیجه بهتر است به این نکته توجه کنید که از پاور بانک خود در چه شرایطی استفاده می‌کنید. دومین دلیل باد کردن پاور بانک به داغ شدن بدنه باتری آن مرتبط است. حساسیت باتری آن‌ها نسبت به حرارت، گرما و تابش مستقیم نور خورشید، بسیار بالا است. این موارد اگر به‌ صورت پی‌درپی تکرار شوند، شاهد باد کردن بدنه پاور بانک خواهید بوده و ممکن است منجر به انفجار و ترکیدن پاور بانک نیز شود.

قرار دادن پاور بانک در مجاورت حرارت و رطوبت بالا

راه‌حل:

  • برای جلوگیری از این مشکل نسبت به این نکته توجه داشته باشید که پاور بانک خود را در چه شرایطی نگهداری می‌کنید. به‌عنوان‌مثال هیچ‌وقت آن را در داخل خودرو و مقابل نور مستقیم خورشید نگذارید؛ زیرا ممکن است انفجار آن موجب آتش‌سوزی شود.
  1. ضربه خوردن پاور بانک

از دیگر مشکلات شایع پاور بانک می‌توان به ضربه خوردن آن اشاره کرد. معمولاً این ضربه به علت سقوط از ارتفاع اتفاق می‌افتد. چنانچه بدنه پاور بانک عایق مناسبی نداشته باشد، ضربه یا سقوط از ارتفاع منجر به مشکل ترک خوردن پاور بانک می‌شود. این مسئله ضمن اینکه منجر به خرابی پاور بانک می‌شود، بلکه یکی از دلایل موثر بر باد کردن آن نیز محسوب می‌شود. در واقع فعل و انفعالات درون باتری پاور بانک دچار تغییر شده و این ضربه مشکلات و عواقب بیشتری را به همراه دارد.

راه‌حل:

  • بهتر است برای پاور بانک خود از محافظ سیلیکونی استفاده کنید تا در صورت افتادن یا وارد شدن ضربه، خطری سلامت باتری را تهدید نکند.
  • همچنین توصیه می‌کنیم به محض مشاهده ترک به روی بدنه پاور بانک یا مشاهده تورم آن، از تعمیرکاران متخصص کمک بگیرید تا از وقوع مشکلات احتمالی جلوگیری کنید.
  1. استفاده از شارژر نامناسب

شما از چه نوع شارژی برای شارژ کردن پاور بانک خود استفاده می‌کنید؟ جریان برقی که با آن پاور بانک شارژ می‌شود، چه ولتاژی دارد؟ پاسخ این دو سؤال تأثیر بسزایی در طول عمر و ماندگاری پاور بانک شما دارند. استفاده از شارژر غیر استاندارد یا آداپتور و کله‌گی بی‌کیفیت موجب خرابی پاور بانک شده و یکی از علت‌های باد کردن، ترکیدن و ترک خوردن آن محسوب می‌شود. در برخی مواقع نیز جریان برق و مغایر با پاور بانک منجر به باد کردن و حتی انفجار پاور بانک می‌شود.

استفاده از شارژر نامناسب

راه‌حل:

  • توصیه می‌کنیم همواره از شارژر مخصوص پاور بانک برای شارژ آن استفاده کنید.
  • از طرفی به‌هیچ‌عنوان پاور بانکی که فول شارژ شده، متصل به جریان برق نگذارید.
  • زمانی هم که گوشی و سایر لوازم هوشمند خود را به پاور متصل می‌کنید، پس از پر شدن باتری فوراً آن را از پاور بانک جدا کنید.
  • چنانچه جدای باد کردن پاور بانک، عملکرد آن نیز دچار مشکل شد، حتماً از تعمیرکار متخصص در این زمینه مشورت بگیرید.
  1. ضعف در مدار پاور بانک

به جرات می‌توان گفت که مدار جزء مهم‌ترین قطعات پاور بانک محسوب شده و اگر اختلالی در آن وجود داشته باشد، منجر به باد کردن، ترکیدن و ترک برداشتن پاور بانک می‌شود. در واقع مدار موجود در پاور بانک نسبت به دمای محیط و دمای پاور حساسیت نشان داده و اگر این دما بیش از حد ممکن باشد، مشکلاتی را به همراه دارد. مدار ضعیف در اکثر مواقع منجر به انفجار پاور بانک نیز می‌شود. در نتیجه برای خرید بهترین پاور بانک باید به کیفیت مدار آن توجه داشت.

ضعف در مدار پاور بانک

راه‌حل:

توصیه می‌کنیم پاور بانکی بخرید که مدار آن سه ویژگی زیر را داشته باشد:

  • قابلیت حفاظت از برق: اگر پاور بانک شما دارای محافظ برق باشد، از بابت شدت جریان و ایمن بودن آن نگرانی نخواهید داشت.
  • مدیریت اتصال کوتاه: در اتصال کوتاه جریان از مسیری ناخواسته عبور کرده و این مسئله احتمال انفجار پاور بانک را دو چندان می‌کند.
  • کنترل دما: پاور بانکی که قابلیت کنترل دما دارد، به‌هیچ‌عنوان باد نمی‌کند.

چنانچه پاور بانک شما این ویژگی‌های نامبرده را ندارد، توصیه می‌کنیم هرازچندگاهی برای اطمینان از سالم بودن مدار و سایر قطعات آن از افراد متخصص کمک بگیرید. متخصصین آی پی امداد، آماده ارائه خدمات به شما عزیزان در این زمینه هستند.

  1. وقفه در استفاده از پاور بانک

هر چند وقت یکبار از پاور بانک خود استفاده می‌کنید؟ پاسخ این سؤال یکی از علل باد کردن، ترکیدن و ترک برداشتن پاور بانک محسوب می‌شود. عدم استفاده از پاور بانک یکی از دلیل این قبیل از مشکلات است. باتری پاور بانک نیازمند شارژ و دشارژ شدن است. عدم استفاده از آن در طولانی مدت و باقی‌ماندن شارژ در باتری موجب بروز این مشکلات می‌شود.

راه‌حل:

  • هر چند وقت یک بار از پاور بانک خود استفاده کنید تا با مشکلاتی نظیر باد کردن، ترک برداشت و انفجار پاور بانک مواجه نشوید.
  • در صورت عدم استفاده نیز پاور بانک خود را در محل مناسبی و به‌دور از رطوبت و حرارت نگهداری کنید.
  1. استفاده نادرست از پاور بانک

آخرین علت باد کردن یا ترکیدن پاور بانک به استفاده نادرست از این وسیله بستگی دارد. آیا دربارهٔ نحوه صحیح استفاده از پاور بانک اطلاعاتی دارید؟ در ادامه پاسخ این پرسش را برایتان شرح می‌دهیم. سهل‌انگاری در نگهداری پاور بانک موجب آسیب به قطعات آن شده و دوام و ماندگاری آن را به حداقل ممکن می‌رساند.

راه‌حل:

بهترین راهکاری که در این زمینه می‌توانیم برایتان ارائه دهیم، نکاتی درباره نگهداری صحیح از پاور بانک است. نکاتی که در ادامه مطرح می‌کنیم را برای نگهداری از پاور بانک مد نظر داشته باشید.

  • از خیس شدن پاور بانک جلوگیری کنید.
  • به‌هیچ‌عنوان پاور بانک را در معرض نور مستقیم، حرارت و رطوبت قرار ندهید.
  • از قاب سیلیکونی برای پاور بانک استفاده کنید تا ضربه‌ای به آن وارد نشود.
  • ترجیحا به‌صورت مرتب از پاور بانک استفاده کنید.
  • در صورت بروز هرگونه مشکلی در عملکرد پاور بانک از افراد متخصص در این زمینه کمک بگیرید.

برای تعمیر مشکل باد کردن، ترکیدن و ترک خوردن پاور بانک با کجا تماس بگیریم؟

در این مطلب از وب‌سایت آی پی امداد به تفصیل درباره علت باد کردن، ترکیدن و ترک خوردن پاور بانک گفتیم. اگر به نکات عنوان‌ شده دقت داشته باشید، پاور بانک شما دچار این قبیل از مشکلات نخواهد شد. در عین استفاده از این راهکار‌ها، شما عزیزان می‌توانید برای بررسی عملکرد، عیب‌یابی و تعمیر پاور بانک خود با شماره تماس 02158941 یا 02191093903 تماس گرفته و از تعمیرکاران متخصص و حرفه‌ای آی پی امداد کمک بگیرید. فرقی نمی‌کند که مشکل پاور بانک شما چیست، در هر صورت تعمیرکاران آی پی امداد برای رفع عیوب و مشکلات آن تلاش می‌کنند.

کاربر عزیز لطفا قبل از ارسال دیدگاه حتما به نکات زیر توجه نمایید:

  • سوال شما توسط تعمیرکاران آی پی امداد پاسخ داده می شود.
  • لطفاً سوال خود را با جزئیات کامل مطرح کنید تا بتوانیم بهترین راهنمایی را به شما ارائه دهیم.
  • در صورتی که ایمیل خود را صحیح وارد نمایید، بعد از پاسخ از طریق ایمیل به شما اطلاع رسانی خواهد شد.
در بحث‌ پیرامون این مقاله شرکت کنید!
دیدگاه خود را وارد کنید
نام خود را وارد کنید
در صورتی که ایمیل ندارید، لطفاً ایمیل "test@ipemdad.com" را وارد کنید. ایمیل خود را وارد کنید ایمیل وارد شده صحیح نیست
  • جلیل حاجی پور 25 مرداد 1403

    سلام وقت بخیر پاور بانک من یک ترک طولی برداشته و با توجه به مقاله مفیدتون که خوندم احساس میکنم علتش چند ماه عدم استفاده ازش بوده چطور مطمئن بشم که خطری نداره میشه باز استفاده کرد یا خطرناکه؟

    پاسخ دادن
    • آی پی امداد 25 مرداد 1403

      درود، توصیه می شود که از پاور بانک استفاده نکنید و ممکن است خطرناک باشد.

      پاسخ دادن
      • کیوان گیلانی 03 آذر 1403

        سلام پاور بانک من از یک نیم متری زمین خورد الان روشن خاموش میشه چراغ قوه اش درست کار میکنه ولی به گوشی که وصل میکنم شارژ نمیشه نمیدونم چطوری حل بشه و اینکه شارژ هم بهش میزنم باز شارژ نمیشه

        پاسخ دادن
        • آی پی امداد 03 آذر 1403

          درود، این مشکل می تواند به دلیل آسیب دیدگی باتری، خرابی برد الکترونیکی یا مشکل در پورت‌ های خروجی دستگاه رخ داده باشد که باید بررسی شود.

          پاسخ دادن
    • کیانی 12 آبان 1403

      سلام، مطلب تون مفید بود، من هم یه پاور بانک خریدم، کلا یه بار شارژش کردم یه سفر هم بردم اصلاً استفاده نکردم(البته هوا هم به شدت گرم بود و پاور تو کوله ام بود) بعد سفر باز گذاشتم تو جعبه اش الان بعد از چند ماه دیدم ورم کرده و ترک خورده، همه اش ذهنم درگیر بود چرا اینجوری شده چون اصلاً استفاده نکردم، حالا که این مطلبو خوندم میگم یا‌ به خاطر عدم استفاده بوده یا در معرض گرما بودن‌ در همون سفر، به هر حال سوالم اینه که قابل تعمیر نیست؟ دورش بندازم؟

      پاسخ دادن
      • آی پی امداد 13 آبان 1403

        درود، با توجه به خطرات استفاده از باتری‌ های آسیب‌ دیده، توصیه می‌ شود که پاوربانک معیوب را دور انداخته و از آن استفاده نکنید.

        پاسخ دادن