مصرف برق پکیج چقدر است؟
شما می توانید با به اشتراک گذاشتن دیدگاه و تجربیات خود در انتهای مقاله مصرف برق پکیج چقدر است؟ به گفتمان آنلاین با تعمیرکاران آی پی امداد و دیگر کاربران بپردازید.
ارسال دیدگاهپکیج گرمایشی یکی از بهترین سیستم های تامین گرمایش و آب گرم است که این روزها به دلیل کارایی مناسب و صرفه جویی در فضا بسیار پرطرفدار است. اما ممکن است این سوال برای شما نیز پیش آمده باشد که آیا پکیج برق زیادی مصرف می کند؟ یا اینکه مصرف برق پکیج چقدر است. اگر ادامه مطلب را دنبال کنید، به جواب سوال هایتان می رسید. اگر شما جزء افرادی هستید که همواره برای صرفه جویی و مدیریت مصرف برق دغدغه دارید و میخواهید میزان مصرف برق هر وسیله را بدانید، این مقاله برای شماست. در این مطلب قصد داریم میزان مصرف برق پکیج مورد بررسی قرار دهیم و بگوییم مصرف برق پکیج تحت تاثیر چه عواملی است. همچنین نکات مفیدی را برای بهینه سازی مصرف برق پکیج خواهیم گفت. لطفا تا انتهای مطلب با آی پی امداد همراه باشید.
تعیین مصرف برق پکیج به چه عواملی بستگی دارد؟
برای اینکه بتوانید تشخیص دهید که پکیج شما چه میزان برق مصرف می کند، ابتدا باید عوامل موثر در تعیین این مسئله را بدانید. در ادامه هریک از این فاکتورهای تاثیرگذار را برای شما ذکر کرده ایم:
قدرت گرمایشی
- همانطور که میدانید تولید حرارت در پکیج نیازمند صرف انرژی است و هر چقدر قدرت گرمایشی پکیج برای تامین حرارت و آب گرم بیشتر باشد، قطعا مصرف برق پکیج نیز بالا می رود.
مدت زمان استفاده
- بدیهی است اگر پکیج مدام در حال کار برای ایجاد گرمایش باشد، مصرف برق آن نیز بالاتر می رود.
کارایی سیستم
- منظور از کارایی سیستم، بهره وری انرژی آن است.
- لازم است بدانید که هر سیستم پکیج گرمایشی که کارایی بالاتری داشته باشد، مصرف برق کمتری دارد.
شرایط آب و هوایی محیط
- یکی از عوامل تاثیرگذار در مصرف برق پکیج، این است که آب و هوای منطقه شما چگونه است.
- اگر در منطقه ای با هوای سرد ساکن هستید، قطعا پکیج باید برای گرم کردن محیط و تولید آب گرم مدت زمان بیشتری فعالیت کند و همین باعث میشود که مصرف برق پکیج بالا برود.
وضعیت پکیج
- پکیج دارای دو حالت زمستانه و تابستانه است که باید بر اساس تغییر فصل، یکی از این حالت ها را فعال کنید.
- انتخاب هریک از این حالت ها در مصرف برق پکیج تاثیر میگذارد.
ویژگی های دستگاه
- مشخصات دستگاه مثل اندازه، قطعات تشکیل دهنده و ویژگی های بهبود یافته و پیشرفته تر ممکن است تاثیر بسزایی در مصرف برق پکیج داشته باشد.
- قطعا هر دستگاه ویژگی ها و اندازه های متفاوتی دارند که ممکن است در مصرف برق آن ها تفاوت ایجاد کند.
میزان مصرف برق انواع پکیج ها
پکیج های گرمایشی از هر نوعی که باشند، تنها یک هدف دارند. آن ها با سیستم منظمی که دارند، گرمای مطبوع محیط و آب گرم خانه را تامین می کنند. انواع مختلفی از پکیج ها مثل گازی، برقی و دیواری وجود دارد که ممکن است میزان مصرف برق در آنها متفاوت باشد. در ادامه به بررسی مصرف برق در پکیج های مختلف خواهیم پرداخت.
پکیج گرمایشی دیواری
- در حالت تابستانه: مصرف برق پکیج دیواری در این حالت به کمترین میزان مصرف برق می رسد؛ زیرا هوا گرم شده و نیازی به گرم کردن محیط نیست. بنابراین شاید حدودا 1 وات و یا کمتر از آن برق مصرف میشود.
- در حالت زمستانه: با انتخاب حالت زمستانه، پکیج در تلاش است محیط را گرم کند، بنابراین انرژی بیشتری نیز مصرف می کند.
- اگرچه میزان مصرف برق پکیج در این حالت به مدت زمان استفاده، اندازه، کارایی و توان مصرفی آن بستگی دارد، اما به طور تقریبی بین 100 تا 500 وات برق مصرف میشود.
پکیج گرمایشی برقی
- در حالت تابستانه: با انتخاب این حالت در روزهای گرم سال، پکیج کمترین میزان مصرف برق را دارد که حدودا کمتر از 1 وات است.
- در حالت زمستانه: همانطور که قبلا نیز گفته شد، ممکن است مصرف برق هر پکیج متفاوت باشد، اما پکیج های برقی در زمستان مصرف برق بالا در حدود 500 تا 2 کیلووات دارند.
- البته این میزان مصرف ممکن است با توجه به اندازه و قدرت سیستم تغییر کند.
پکیج گرمایشی گازی
- در حالت تابستانه: قابل حدس است که این نوع پکیج ها در تابستان برق بسیار کمی مصرف می کنند که چندان قابل اندازه گیری نیست.
- در حالت زمستانه: این نوع پکیج ها در زمستان که سیستم گرمایشی فعال است و محیط را گرم می کند هم مصرف برق بسیار پایینی دارند.
- مصرف برق این نوع پکیج ها حدودا بین 50 تا 150 وات است.
نکات مفید برای بهینه سازی مصرف برق پکیج
در ادامه به بررسی راهکارهایی خواهیم پرداخت که به کمک آنها می توانید به بهینه سازی میزان مصرف برق پکیج خود کمک نمایید:
- یکی از بهترین راهکارهای کاهش مصرف برق پکیج تنظیم دمای مطلوب است.
- اگر قرار است برای مدتی خانه را ترک کنید بهتر است دمای پکیج را روی کمترین حالت آن قرار دهید.
- عایق بندی ساختمان روش بسیار موثری برای حفظ گرمای محیط و جلوگیری از هدر رفتن آن است. با عایق بندی مناسب، نیاز نیست که پکیج دائما روشن باشد و این باعث میشود که مصرق برق پکیج کمتر شود.
- نگهداری و تعمیرات منظم و دوره ای باعث میشود میزان بهره وری و همچنین طول عمر آن بیشتر شود و پکیج در بهترین حالت خود کار کند.