مزایا و معایب کولر آبی سلولزی
شما می توانید با به اشتراک گذاشتن دیدگاه و تجربیات خود در انتهای مقاله مزایا و معایب کولر آبی سلولزی به گفتمان آنلاین با تعمیرکاران آی پی امداد و دیگر کاربران بپردازید.
ارسال دیدگاههمراهان گرامی آی پی امداد، هدف از خواندن این مطلب آشنایی با کولر آبی سلولزی و ویژگی های آن و سپس بررسی مزایا و معایب کولر آبی و سلولزی خواهد بود. احتمالا شما به تازگی نام کولر آبی سلولزی را شنیده باشید و اطلاعات چندانی در مورد آنها ندارید. اگر بخواهیم یک معرفی کوتاه در مورد این نوع کولرها داشته باشیم، تنها باید آن را نمونه پیشرفته تر کولرهای آبی معرفی کنیم. کولرهای سلولزی اگر چه مدت کوتاهی است که ساخته و روانه منازل ما شده اند، اما به دلیل برتری هایی که نسبت به کولر آبی پوشالی دارند، این روزها بسیار محبوب و پر طرفدار هستند. لطفا تا پایان مطلب با ما همراه باشید.
خلاصه ای از مزایا و معایب کولر آبی در یک نگاه
شما خواننده گرامی میتوانید در جدول زیر خلاصه ای از آنچه در این مطلب در مورد کولر سلولزی و مزایا و معایب آن گفته می شود را مطالعه فرمایید.
پرسش | پاسخ |
کولر سلولزی چیست؟ |
|
مزایای کولر آبی سلولزی |
|
معایب کولر آبی سلولزی |
|
آشنایی با ویژگی های کولر سلولزی
کولرهای سلولزی که ممکن است آنها را با نام کولرهای آبی زیرسقفی نیز شناخته باشید، یکی از بهترین سیستم های تهویه مطبوع در محیط هستند که ظاهر و کارکردی شبیه به کولرهای آبی پوشالی دارند، اما مدرن تر و بهتر از آنها هستند و پدهای سلولزی سازگار با محیط زیست جایگزین پوشال شده است.
کولرهای سلولزی در مقایسه با کولر آبی پوشالی کیفیت ساخت بالایی دارند و در ساخت آن ا متریال بسیار با کیفیت استفاده شده است که به مرور زمان ظاهر زیبای آن ها حفظ میشود. همچنین کولرهای سلولزی با کمترین میزان مصرف انرژی بازدهی بسیار بالایی دارند و باد خنک تری تولید می کنند.
12 مزیت کولر آبی سلولزی را بشناسید
در ادامه می توانید با نقاط قوت کولر آبی سلولزی آشنا شوید:
-
مصرف بهینه انرژی
- یکی از مهم ترین ویژگی های این نوع کولرها مصرف بسیار پایین انرژی برق و آب در آن هاست.
- اگر بخواهیم مصرف آب این نوع کولر را با کولر آبی پوشال دار مقایسه کنیم، خواهیم دید که این کولرها 50 درصد کمتر آب مصرف می کنند.
-
میزان رسوب گذاری بسیار پایین
- در کولرهای سلولزی امکان ایجاد رسوب با وجود قابلیت شستشوی خودکار بسیار پایین است.
- بعد از فعال کردن شستشوی خودکار تمام آب درون دستگاه تخلیه میشود و درون محفظه شسته میشود، بنابراین امکان ایجاد رسوب بسیار کم است.
-
قابلیت شستشوی خودکار
- این قابلیت به دستگاه اجازه می دهد که به صورت خودکار هر 72 ساعت یکبار همه آب درون محفظه را تخلیه کند و دستگاه به خوبی شسته شود. بنابراین این کولر همیشه تمیز و بدون رسوب است.
- البته امکان غیرفعال کردن این قابلیت به صورت خودکار وجود دارد و میتوانید به صورت دستی زمان فعال شدن این قابلیت را تنظیم کنید.
-
قابلیت کنترل هوشمند
- کنترل هوشمند به کمک ریموت کنترل انجام میشود و شما میتوانید از راه دور دستگاه را خاموش یا روشن کنید.
- همچنین می توانید درجه بندی دمای هوا را تنظیم کرده و یا سیستم شستشوی خودکار را فعال نمایید.
-
پایین بودن هزینه تعمیر و نگهداری
- اگر چه قیمت این نوع کولرها اندکی بالا است، اما با توجه به مزیت ها و کیفیت بالای ساخت آنها، طول عمر بالایی دارند و هزینه نصب و راه اندازی آنها نیز کمتر خواهد بود.
-
پوشال های مقاوم و با دوام، بدون تغییر شکل با گذر زمان
- پدهای سلولزی به کار رفته در این نوع کولرها بسیار با کیفیت و متراکم هستند و طول عمر بالایی نیز دارند که با گذشت زمان هیچ تغییری در ساختار یا ظاهر آن ها ایجاد نخواهد شد.
-
مقاوم در برابر اکسید شدن
- یکی از دلایل بالا بودن مقاومت کولرهای سلولزی به خصوص در برابر اکسید شدن این است که از ورقه های گالوانیزه با کیفیت و یا آلومینیوم باکیفیت ساخته میشوند.
-
سازگار با محیط زیست
- با توجه به اینکه پدهای این نوع کولرها زیست تخریب پذیر هستند و پس از مدتی در محیط زیست جذب میشوند، بنابراین با خنک کردن هیچ ماده سمی و آلودگی را منتقل نمی کنند.
-
بدون ایجاد حساسیت در افراد
- ساختار پدهای سلولزی به گونه ای است که بسیار منسجم و متراکم هستند.
- بنابراین به راحتی شکسته نمی شوند و هیچ خرده پوشالی به همراه جریان باد به محیط منتقل نمی گردد.
-
بازدهی بالا
- پوشال های سلولزی به گونه ای ساخته شده اند که میزان هدر رفت آب در آنها بسیار کم است؛ زیرا ساختار همگن و یکنواختی دارند و قطره های آب را به محیط نمی پاشند و همه آب روی پوشال ها جاری میشود و هوای خنک تری ایجاد می کنند.
-
نصب آسان و بی دردسر
- یکی دیگر از مهم ترین ویژگی های این کولرها نصب آسان و بی دردسر است که باعث میشود هزینه های نصب نیز کاهش داشته باشد و در کمترین زمان ممکن قابل اجراست.
-
بدون انتشار مواد مضر
- پدهای سلولزی به دلیل ساختار منسجم و یکنواخت هیچ گرد و غبار، عوامل بیماری زا مثل ویروس و باکتری را به محیط منتقل نمی کنند و هیچ خطری برای سلامتی افراد ندارند.
معایب کولر آبی سلولزی
در ادامه به بررسی نقاط ضعف کولر آبی سلولزی خواهیم پرداخت:
قیمت بالا
- با توجه به ویژگی ها و برتری هایی که این کولرها نسبت به کولر آبی پوشالی دارند، قیمت آن ها نیز بالاتر می رود و این تصمیم به عهده شماست که آیا خرید این دستگاه برای شما مقرون به صرفه است یا خیر.
بوی نامطبوع پدها
- اگرچه متراکم بودن پدهای سلولزی این کولرها مزیت برای آن ها محسوب میشد، اما با توجه اینکه محیط کولر مرطوب و تاریک است، ممکن است هر نوع آلودگی یا ویروس و عوامل بیماری زا درون پدها تجمع می یابد و ممکن است بوی نامطبوعی از پدها به مشام برسد.
همراهان گرامی آی پی امداد از اینکه سایت ما را برای کسب اطلاعات بیشتر در مورد مزایا و معایب کولر آبی سلولزی انتخاب کرده اید، بسیار خوشحالیم. لازم به ذکر است که مجموعه آی پی امداد در تلاش است با قرار دادن مقالات تخصصی، اطلاعات علمی درستی را در اختیار شما قرار دهد و به شما عزیزان کمک کند که اطلاعات خود را درباره کولرهای آبی به روز نگه دارید.
کولر سلولوزی ۷۰۰۰ دارم پمپ آب سالم موتور سالم سلولوز ها سالم ولی باد هوای گرم دارد و اصلا باد خنک ندارد علت چیست؟
درود، در صورتی که پمپ و دور موتور سالم بوده و دستگاه سرویس شده باشد، مشکل تنها مربوط به گرمای بیش از حد هوا می باشد.
باسلام واحترام،ضمن تشکرازارائه مطالب مفید تان خواهش میکنم بفرمایید موتور کولرهای سلولزی ۷۰۰۰مربوط به کدام شرکت است،ضمنا بوی بد ونامطبوع پدها آزاردهنده است یاخیرواساسا راهکاری برای رفع بوی آن وجوددارد؟
درود، برند موتور کولرهای آبی سلولزی ۷۰۰۰ با توجه به سازنده و مدل کولر متفاوت است. برای رفع بوی پدهای سلولزی می توانید به صورت منظم آنها را شستشو داده و یا از محلول های ضدعفونی کننده مخصوص کولر آبی استفاده کنید.